Персонализирани кейсове Oppo A15 

(Брой продукти: 3)
Филтри
марка на устройството 1
Производител / серия 1
Цвят 3
Сортиране: 
сортиране по подразбиране
Последно добавени
Най-ниска цена
Най-висока цена
Най-популярни
OPPO A15 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - розов

Направи дизайн Soft Flex

OPPO A15 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - розов

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
OPPO A15 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

OPPO A15 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
OPPO A15 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - тъмносиньо ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

Направи дизайн Soft Flex

OPPO A15 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - тъмносиньо

Промо цена 35,62 лв. Редовна цена 41,90 лв.
 

Как да проектирам свой собствен калъф за своя OPPO A15?

Искате ли да бъдете различни и да притежавате уникален аксесоар за своя OPPO A15? Попаднали сте на правилното място, защото ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на своите клиенти. Затова сме подготвили лесна за използване апликация, с която ще можете да проектирате свой собствен калъф за телефон. Започнете процеса като стартирате онлайн апликацията и изберете модела на Вашето устройство. След това възможностите да изразите въображението си са безкрайни. Качете изображение, графика или пък илюстрация. Можете след това да добавите сантиментален текст или надпис, а защо не добавите своите инициали?

Нужно ли е да създам калъф за телефона си?

Всеки телефон се нуждае от кейс, защото по този начин Вие ще осигурите нужната защита при механични наранявания, които могат да загрозят неговия оригинален вид. А пък като кейсът е проектиран от Вас самите, Вие имате свободата да изразите себе си с какъвто поискате дизайн. Така че се откроите от тълпата с хора притежаващи същия модел телефон. Защо пък да не подарите създаден от Вас аксесоар на Ваш близък човек. Представете колко специален подарък ще бъде това. Хората, които управляват свой бизнес могат да се възползват от тази възможности да създадат кейс с логото на компанията. Така по лесен и евтин начин ще рекламирате своя бизнес.

OPPO A15 – особености на модела

Със своя 3D заден капак и изтънен профил, OPPO A15 изглежда добре и се чувства добре в ръката Ви. Изберете от два смели цвята, които да отговарят на стила, който желаете. Чрез самостоятелно разработеното разкрасяване на предната AI камера, OPPO A15 демонстрира Вашата уникална красота във всяко селфи. След идентифициране на пол, възраст и регион, персонализирано решение усъвършенства тонуса и тена на кожата за всяко лице. Тройната задна камера на OPPO A15 може да заснеме всяка снимка, за която мечтаете. 13MP основният обектив запазва яснота, 2MP макро обектив улавя фини детайли отблизо, а 2MP обектив с дълбочина прави всеки портрет перфектен.