CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo A53

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за OPPO A53

Омръзнало ли Ви е да виждате често някой, който има същия модел смартфон и по нищо да не можете да ги различите? Ако отговорът е да, сигурно сте търсили из най-различни места докато намерите идеалния калъф. Обаче Вие така и не го намирате. Нашия онлайн магазин подкрепя креативното мислене на клиентите си и затова предлагаме лесна за използване апликация, с която ще можете да проектирате уникален калъф за смартфона си. По този начин ще притежавате аксесоар, който перфектно пасва на стила и на вкуса Ви.

Предимствата от проектирането на калъф

Като проектирате калъф, Вие най-вече ще успеете да осигурите нужната защита на Вашия смартфон. Той ще бъде защитен от най-различни механични наранявания и ще успее да запази своята оригинална стойност и вид. А пък като е проектиран от самите Вас, той ще се превърне в идеалния аксесоар, с който ще можете да се различите от тълпата хора, притежаващи същия модел смартфон. Можете и да проектирате калъф за Ваш близък. Какъв по-добър подарък ще намерите за един смартфон? Най-вече и ако дизайнът Ви съдържа снимка хващащ любим момент и сантиментален надпис. Проектирайте калъф за своя бизнес! Направете дизайн с логото на компанията и допълнително го рекламирайте.

OPPO A53 – особености на модела

Лекият, ултра тънък OPPO A53 е ергономично проектиран, за да се побере в една ръка, като същевременно поддържа дълготрайна батерия 5000 mAh. С ултра-бърза честота на опресняване от 90 Hz можете да гледате видеоклипове, да играете игри и да сте в крак с най-новите модерни хаштагове на един ултра гладък и плавен дисплей. Умело нагънат за текстура и вдъхновен от блестящия, полупрозрачен проблясък на океанските вълни, вижте блестящото отражение на призматичните цветове на светлината с великолепния дизайн на OPPO A53. С 13-мегапикселова основна камера, 2-мегапикселов обектив за дълбочина и 2-мегапикселов макро обектив, Вие можете да бъдете професионален фотограф.