Персонализирани кейсове Oppo A73 4G

В наличност Свий
В наличност Свий

Oppo A73 4G – създайте перфектния калъф

Омръзнало ли Ви е да сте в постоянно търсене на идеалния калъф за смартфона Ви? Винаги намирате нещо, което не одобрявате в дизайна и никога калъфът не пасва на стила Ви? Защо не се възползвате от нашата лесна за използване апликация? Най-накрая ще имате аксесоар за телефона си, който идеално пасва на стила Ви. Единственото, което се изисква, е да стартирате приложението на уебсайта ни и да изберете модела на смартфона си. Оттам нататък всичко е до Вашето въображение. Качете образ или изберете от нашите подготвени изображението. А пък защо да не добавите и текст към дизайна?

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Всеки калъф е великолепен подарък за смартфона, но най-добрия подарък е калъф, който Вие сте създали, така че идеално да Ви пасва на телефона и на стила. В допълнение всеки калъф ще бъде изключително ефективен в защитаването на смартфона от механични наранявания. Така че като създадете калъф, Вие не само ще притежавате уникален аксесоар, но и ще можете да се радвате на непокътнатия вид на устройството за много дълго време. Също така проектиран от Вас калъф може да бъде чудесен подарък за Ваш любим човек. Ако случайно имате бизнес, създаден от Вас калъф съдържащ логото на компанията, може да бъде перфектната реклама.

Oppo A73 4G – особености на модела

OPPO A73 4G актуализира телефоните с камера до ново поколение. Прилагайки A.I. технология за разкрасяване на изображения, това Ви дава най-естественото и страхотно селфи. Задвижван от сложни алгоритми на A.I. технология за разпознаване на красота, 16MP предната камера на A73 улавя истинската Ви красота. Неговият 6- инчов FHD + пълен екран се вписва артистично в рамката на игри и видеа. Със своите размери, смартфонът може удобно и уютно да седи в джоба или ръката Ви. Екранът с 2160 х 1080 пиксела Ви угощава с завладяващо визуално изживяване. Oppo A73 е оборудван с 3 GB RAM и водещ осемядрен процесор, който се ускорява до 2,5 GHz.