CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo Reno 3 5G

В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте своя мечтан калъф за Вашия OPPO Reno 3 5G

За взискателните си клиенти, нашият онлайн магазин е подготвил съветник, който ще Ви помогне да проектирате калъф за смартфона, който ще бъде оригинален и ще пасне идеално на вкуса Ви. Откроете се от тълпата с помощта на уникален калъф, който никой друг притежател на същия модел смартфон няма да има. И не само това, но и ще успеете да осигурите ефективна защита на смартфона при всеразлични физически наранявания. Нашият съветник ще Ви помогне с процеса на проектиране и единственото нещо, което трябва да направите е да качите и позиционирате избраното от Вас изображение върху виртуалния калъф. След това нашият съветник и екип ще се погрижи калъфът да изглежда точно както желаете до последния детайл.

Защо да създадете калъф по вкуса си?

Предимствата от проектирането на калъф са безкрайни. Едно от тях е, разбира се, е факта, че ще бъдете оригинални. Ние разбираме, че понякога подбраните от нас принтирани дизайни не са подходящи за стила Ви и като създадете калъф, Вие сте отговорни за дизайна, така че да подхожда на вкуса Ви. Всеки един от калъфите ни се изработени многокачествени материали и обещават да предпазят ефективно смартфона от наранявания и надрасквания. Проектиран от Вас калъф също така може да бъде перфектния подарък за Ваш любим човек. В допълнение собствениците на бизнеси могат да се възползват от тази опция с цел да промотират услугите си като изберат дизайн с логото на бизнеса.

OPPO Reno 3 5G – особености на модела

През 2019г. марката OPPO представи своето попълнение Reno 3 5G на потребителите и беше трудно да не се влюбят в модела, като се има предвид атрактивните му особености. Спрямо дизайн производителите го описват като вдъхновен от природата и затова екранът е с размер от 6,4 инча, а съотношението между екрана и тялото е 90,8%. Смартфонът също така идва с 48MP ултра-чиста основна камера, 8MP ултра-широкоъгълен обектив и 13MP телефото обектив комбо, за да донесе високоефективни резултати в различни среди, когато използвате функцията 5x Hybrid Zoom. Друга впечатляваща характеристика е OPPO Screen Image Engine (OSIE), разработената от OPPO технология за визуална оптимизация увеличава наситеността на картината и контраста за подобряване на визуалните ефекти. Спрямо капацитет на батерията, той е 4025mAh и Вие можете да я заредите от 0% до 50% само за 30 минути или пък да я заредите до 100% само за 73 минути.