Персонализирани кейсове Oppo Reno 4

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

OPPO Reno 4 – проектирайте калъфа на мечтите си

Търсите и търсите, но и така и не можете да намерите калъф, който не само ще предпази смартфона Ви, но и ще Ви отличи от всички останали. Вече можете да спрете с търсенето, защото с цел да подкрепим Вашето креативно мислене, ние от etuo.bg предлагаме лесна за използване апликация. Тя ще Ви помогне да създадете напълно оригинален калъф, който най-накрая ще пасне на индивидуалния Ви стил и вкус. Стартирайте апликацията (няма нужда да изтегляте) на сайта, изберете модела смартфон, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. Воала! Сега вече ще притежавате уникален аксесоар, който никой друг няма да има.

Предимствата от създаването на калъф

Като проектирате калъф с помощта на нашия сайт, Вие най-вече обещавате по-дълъг живот на смартфона си, защото той ще бъде предпазен от най-различни механични наранявания. И по този начин неговата оригинална стойност и вид ще бъдат запазени за възможно най-дълго време. А пък като самите Вие го проектирате калъфа, Вие най-накрая ще притежавате аксесоар за смартфона, който пасва на стила Ви. Проектиран от Вас калъф може да бъде подарък и за смартфона на Ваш близък. Направете дизайн със снимка, хващащ Ваш любим момент, и добавете сантиментален текст.

OPPO Reno 4 – характеристики на модела

С двуостър 2.5D екран, този тънък телефон се отличава с ясно изразени контури, като същевременно го прави наистина небесен за задържане. Екранът AMOLED намалява синята светлина за комфорта на очите Ви, като същевременно осигурява голяма яснота и детайли. Фокусирайте се върху това, което има значение с 48MP ултра-ясна основна камера, 8MP свръхширока камера и 2MP моно камера. Ултра чистата тройна LDAF камера Ви позволява да заснемете неочаквани моменти на красота. OPPO Reno4 се предлага оборудван с процесор Qualcomm Snapdragon 765G. Този мощен процесор поддържа както 5G SA, така и 5G NSA режими и е адаптивен към основните честотни ленти. Многослойната система за течно охлаждане и 8GB + 128GB голям капацитет памет осигуряват силна поддръжка на 5G мрежата.