CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo Reno 4 Lite

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте калъфа на мечтите си за OPPO Reno 4 Lite

Омръзнало ли Ви е да виждате хора, притежаващи същия модел смартфон и да не можете да се отличите? Сигурно сте започнали да търсите калъф, с който може да се изразите, но така и не можете да намерите идеалния калъф. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и сме подготвили лесна за използване апликация, с която Вие самите можете да бъдете дизайнерът на калъфи. Стартирайте апликацията (няма нужда да изтегляте) на сайта, изберете модела смартфон, качете изображението и фо позиционирайте върху виртуалния калъф. Воала! Сега вече ще притежавате уникален аксесоар, който никой друг няма да има.

Предимствата от проектирането на калъф

Изключително важно е да осигурите ефективната защита на смартфона си. Можете да направите това с всеки вид калъф. По този начин смартфонът Ви няма да бъде сериозно наранен и да загуби оригиналната си стойност и вид. А пък като проектирате калъф с помощта на нашия сайт, Вие не само ще предоставите нужната защита на смартфона си, но и ще можете да го отличите от всички останали модели. Сбъднете мечтата да притежавате уникален аксесоар, който перфектно да пасва на индивидуалния Ви стил. Създаден от Вас калъф може и да бъде великолепен подарък за смартфона на Ваш близък. Можете да направите специален дизайн със снимка, хващаща любим Ваш момент, и дори да добавите сантиментален текст.

OPPO Reno 4 Lite – особености на модела

Oppo Reno 4 Lite е интегриран с 6,43-инчов AMOLED капацитетен сензорен екран. Дисплеят има плътност 409 PPI и осигурява резолюция 1080 x 2400 пиксела. Той се захранва с Li-Po 4015 mAh батерия + Бързо зареждане 30W. Устройството се захранва от осемядрен процесор Mediatek Helio P95.Смартфонът разполага с четворна камера на задната страна 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP. Отпред камерата има двоен обектив, която се състои от 16 MP + 2 MP. Телефонът е с 8 GB RAM, а вътрешната памет е 128 GB.