CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo Reno 4 Pro 5G

В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте перфектния калъф за OPPO Reno 4 Pro 5G

Създайте мечтания си калъф с помощта на нашия онлайн магазин. Ще можете да се откроите от тълпата с уникален аксесоар, който никой друг няма да притежава. Няма повече да търсите перфектния калъф с дизайн, който да пасва на вкуса Ви. Единственото нещо, което трябва да направите е да стартирате нашата апликация на сайта, да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Можете и да добавите сантиментален текст, който допълнително да украси Вашия дизайн. Бъдете различни с помощта на etuo.bg.

Ползите от създаването на калъф

Предимствата от проектирането на калъф са безкрайни. Едно от тях е, разбира се, е факта, че ще бъдете оригинални. Ние разбираме, че понякога подбраните от нас принтирани дизайни не са подходящи за стила Ви и като създадете калъф, Вие сте отговорни за дизайна, така че да подхожда на вкуса Ви. Всеки един от калъфите ни се изработени многокачествени материали и обещават да предпазят ефективно смартфона от наранявания и надрасквания. Проектиран от Вас калъф също така може да бъде перфектния подарък за Ваш любим човек. В допълнение собствениците на бизнеси могат да се възползват от тази опция с цел да промотират услугите си като изберат дизайн с логото на бизнеса.

OPPO Reno 4 Pro 5G – особености на модела

OPPO Reno4 Pro 5G е тънък и изключително лек. С 3D извит екран, с тегло само 172 грама, той може да се използва с една ръка за продължителен период от време с лекота. Устройството предлага 48MP ултра-ясна основна камера (поддържа се OIS), 12MP Ultra Night широкоъгълна видеокамера и 13MP телефото камера. Ултра чистата тройна камера LDAF Ви позволява да заснемете неочаквани моменти на красота и Ви позволява бързо да се съсредоточите върху това, което има значение. Reno4 Pro 5G се предлага оборудван с процесор Snapdragon 765G. Този мощен процесор поддържа както 5G SA, така и 5G NSA режими и е адаптивен към основните честотни ленти. Многослойната система за течно охлаждане и 12GB + 256GB голям капацитет памет осигуряват силна поддръжка на 5G мрежата.