CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Oppo Reno 4Z 5G

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте напълно оригинален калъф за своя Oppo Reno4 Z

Колкото и време да търсите, така и не можете да намерите калъф, който да Ви хареса. Ние от etuo.bg подкрепяме Вашата креативност и въображение и сме се погрижили да дадем възможността на клиентите ни да проектират свой собствен калъф. Можете да направите това като стартирате апликацията на сайта ни и изберете модела на устройството. След това възможностите са безкрайни! Можете да качите изображение, да изберете от подготвени от нас графики и да добавите текст. Няма да има нужда да прекарвате часове в търсене на калъф. Правете каквото пожелаете, за да създадете калъфа на мечтите си, който идеално Ви пасва.

Защо да проектирам свой собствен калъф?

Изключително важно е да оборудвате смартфона си с какъвто и да е калъф, така че той да бъде ефективно защитен при механични наранявания и удари. А пък като проектирате калъф, Вие най-накрая ще имате свободата да изберете дизайн на калъфа, който перфектно пасва на стила Ви. И не само това, но проектиран от Вас калъф ще Ви помогне да се откроите от всички останали! Защо пък да не направите великолепен подарък за смартфона на Ваш близък? Създаден от Вас калъф може да бъде идеалния подарък и то най-вече ако направите дизайн, който означава много за близкия Ви. В допълнение можете да направите подаръка още по-сантиментален, ако добавите надпис или текст.

Oppo Reno4 Z – особености на модела

Задната камера OPPO Reno4 Z носи усещане за дълбочина, с многопластов външен вид, който центрира четири лещи около цветно платно. OPPO Reno4 Z може да се свърже както към SA, така и към NSA 5G мрежи. Смартфонът е способен да поддържа ултра-HD видео разговори за това лично усещане. Неговата 48MP основна камера използва 4-в-един пиксел, за да улови повече светлина. А по-широкият динамичен диапазон Ви позволява да правите ясни, балансирани снимки при всякакви светлинни условия. Батерията от 4000mAh с 18W бързо зареждане гарантират не само скорост, но и безопасност. OPPO Reno4 Z 5G предлага 8GB RAM и 128GB място за съхранение, така че можете да снимате, записвате и изтегляте до насита.