CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Orange

В наличност Свий

HTC - опис торгової марки

Направете калъф за Orange телефон със собствена щампа – текст, графика или снимка

Знаете ли, че в нашия магазин etuo.bg всеки собственик на телефон Orange може да си направи щампа за калъф със собствена снимка текст и/или графика. Това е възможно благодарение на иновативната уеб базирана апликация Wizard. За да се възползвате от нейните функционалности е нужно да направите само няколко клика. На първо време стартирайте онлайн приложението. Изберете модела на вашия GSM апарат и типа на аксесоара, който сте си харесали за него. Прикачете файл с изображение за печат. По желание можете да добавите кратък надпис, да смените цвета на фона или да ползвате готовите темплейти от галерията. Аранжирайте отделните елементи и ги напаснете към размера на селектирания от вас калъф (защитен гръб, капак). Добра идея е да проверите внимателно създаденото от вас творение, преди да изпратите поръчка за неговото отпечатване. И така, с няколко стъпки, проектирате къстъмизиран кейс за мобилно устройство – идеален подарък за вас и за любимите ви хора.

HTC - опис торгової марки

Защо смартфоните Orange се нуждаят от аксесоари за тяхната декорация и протекция?

Смартфоните Orange са устойчиви и имат приятна визия, но и те, подобно на телефоните на другите марки, са уязвими на повреди, които са вследствие на ежедневната им употреба. Ето защо е от съществено значение да се подсигурят аксесоари за тяхната защита. За ваше улеснение можем да ви съдействаме в това начинание. При нас ще откриете кейсове, с които освен че ще декорирате GSM-ма си, ще го предпазите от драскотини, ожулвания, замърсявания и счупвания. А с креативната програма Wizard имате шанса да направите калъфи с ваши снимки, графи и текстове, изразящи вашата индивидуалност, философия и лични предпочитания.

HTC - опис торгової марки

Orange – компания за телекомуникационни услуги и оборудване

Orange, позната преди като France Télécom S.A, е френска компания за телекомуникационни услуги и оборудване. Тя е един от най-големите мобилни оператори в света.