+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Персонализирани кейсове Philips

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Сътворете кейс за Philips смартфон – калъф със собствена снимка, графика и текст

В нашия електронен магазин etuo.bg сме подбрали висококачествени GSM принадлежности за смартфони Philips. Нещо повече, подготвили сме ви атрактивна изненада, изразяваща се в креативната уеб апликация Wizard. Чрез нея имате възможност сами да сътворите персонализиран кейс със собствена снимка, графика и текст. За да се възползвате от опцията, е нужно да направите само няколко клика. Стартирайте уеб приложението – без инсталация. Изберете модела на мобилното си устройство и вида аксесоар за него (защитен гръб или калъф тип книга). Прикачете файл с изображение за принтиране. По желание можете да добавите текст, да смените фона или да използвате готов темплейт от галерията. Аранжирайте отделните елементи и ги напаснете спрямо размерите на избраното от вас предпазно пособие. Така, с няколко стъпки, можете създадете къстъмизиран дизайн за щампа с любима снимка, графика и/или вдъхновяваща фраза.

Нуждаят ли се телефоните Philips от аксесоари за декорация и протекция?

Телефоните Philips са надеждни и имат приятна визия, но и те, по подобие на смартфоните на другите марки, са уязвими на повреди, които са вследствие на разнородната им употреба. Ето защо е важно да се набавят подходящи аксесоари за тяхната защита. За ваше улеснение можем да сме ви полезни в това начинание. При нас ще намерите кейсовете, от които се нуждаете. Чрез тях можете едновременно да декорирате апарата си и да го предпазите от надраскване, замърсяване и счупване. А с програма Wizard имате шанса да направите калъфи с графики, снимки и надписи, изразяващи вашата индивидуалност и интереси. Чудесен подарък за вас и близките ви.

Philips – компания за потребителска електроника и мобилни устройства

Philips е холандска компания за потребителска електроника със седалище в Амстердам. Основана е през 1891г. от Фредерик Филипс и сина му Джерард. Портфолиото й включва продуктовата гама от самобръсначки и електрически слушалки до мобилни устройства.