+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс Pocophone

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Проектирайте кейс за Pocophone телефон с ваша снимка, графика и надпис

Телефоните Pocophone са известни със своята великолепна визия, но дори и техният изящен дизайн може да бъде подобрен. В тази връзка сме ви подготвили неустоимо предложение, намиращо израз в иновативното уеб приложение Wizard. Чрез него имате възможност напълно самостоятелно да проектирате къстамизиран кейс със собствена снимка, графика и текст. За да се възползвате от тази креативна опция, е нужно да направите само няколко клика. Стартирайте онлайн базираната програма – не се налага инсталация. Селектирайте модела на мобилния си апарат и вида аксесоар за него (калъф тип тефтер или предпазен гръб). Качете файл с изображение за отпечатване. Можете да добавите надпис, да смените цвета на фона и/или да ползвате готов шаблон от галерията. Подредете отделните композиционни елементи и ги адаптирайте към размера на защитното пособие. И така, с няколко стъпки, можете да направите персонализиран дизайн за щампа с графика, снимка и/или любима фраза.

Имат ли нужда смартфоните Pocophone от аксесоари за протекция и декорация?

Pocophone смартфоните се отличават със своята надеждност, но дори и те са уязвими на различни механични повреди, които са вследствие от мултифункционалната им употреба. Затова е важно да се набавят подходящи GSM принадлежности за тяхната протекция. За ваше улеснение, ние, екипът на etuo.bg, сме готови да ви съдействаме в това начинание. В нашия електронен магазин ще откриете кейсовете, от които се нуждаете. С тях можете декорирате телефона си и да го защитите от надраскване, ожулване, замърсяване и счупване. А чрез апликацията Wizard имате шанса да сътворите уникални калъфи с надписи, снимки и графики – чудесни подаръци за вас и близките ви.

Pocophone – марка за мобилни устройства

Pocophone първоначално функционира като дъщерна марка на Xiaomi. Тя добива неимоверна популярност с лансирания през 2018 г. модел Pocophone F1. През 2020 година брандът, създал достъпния флагмански телефон, вече е независима компания.