+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница

персонализиран кейс Pocophone X3 NFC

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

Проектирайте напълно оригинален калъф за Pocophone X3 NFC

Омръзнало ли Ви е други хора да имат същия модел смартфон и по никакъв начин да не сте различни? Затова търсите сред най-различни магазини да откриете калъф, който да ви отличи от тълпата. Обаче не можете да намерите калъф с дизайн, който перфектно да пасне на стила Ви. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и затова Ви предлагаме лесната за използване апликация, която ще Ви помогне да проектирате калъф, който идеално ще пасне на стила Ви. Вие единствено трябва да я стартирате, да качите избраното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Всеки вид калъф е чудесен подарък за смартфона Ви, защото калъфът е изключително ефективен в предпазването на устройство от всеразлични механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Също така като устройството Ви е ефективно защитено, то ще запази оригиналната си стойност и вид за възможно най- дълго време. А пък проектиран от Вас калъф ще помогне на смартфона Ви да бъде различен и да пасне идеално на Вашия индивидуален стил. Също така оригинално създаден калъф е може да бъде перфектен подарък за Ваш близък. Ако имате свой бизнес, можете да проектирате калъф с логото на компанията и по този начин да я рекламирате.

Pocophone X3 NFC – характеристики на модела

Pocophone X3 NFC идва с мощния процесор Snapdragon 732G, който предлага зашеметяващи графики и капацитет на процесиране. Възприятието на потребителите е силно повляно от честота на опресняване на смартфона от 120 Hz. Това позволява да играете на игри и превключвате между приложения безпроблемно. Устройството е оборудвано с 5160 mAh батерия, така че да можете да го изпозвате с часове без да трябва да го зареждате. И като дойде момента да го заредите, ще Ви отнеме кратко време на заряда да достигне 100%, защото смартфонът предлага 33W Fast Charge. Спрямо камерите, устройството има 64-мегапикселова QuadCamera отзад и 20-мегапикселова предна камера за перфектните селфите.