Персонализирани калъфи за телефони Realme

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте свой уникален калъф за Вашия REALME смартфон

Няма нужда да мечтаете за 100% оригинален калъф, защото etuo.bg се е погрижил да Ви предостави опцията да създадете своя мечтан калъф с помощта на нашия интуитивен и семпъл за употреба съветник. С проектирането на калъф за смартфони не само ще осигурите нужната му защита, но ще освежите неговия екстериорен дизайн. Нужни са само няколко лесни стъпки. Стартирайте програмата, която не изисква инсталация, изберете модела на смартфона, прикачете файла съдържащ изображението и най-накрая добавете екстри като текст и цвят на фона.

Каква е ползата от проектирането на персонализиран калъф?

Колкото и да внимаваме и пазим смартфона си, за съжаление дори и ежедневната употреба може да остави неприятни следи и наранявания. Затова ние от etuo.bg силно препоръчваме на всеки потребител на смартфон да инсталира калъф. Ние също разбираме, че понякога вече подбраните ни дизайни няма да паснат на вкуса и стила Ви, затова опцията да проектирате свой калъф е идеалната възможност да разперите креативните си криле и да създадете калъф, с който ще се откроите от тълпата. Проектирането на калъф може също да бъде перфектен подарък за Вашите близки или пък допълнителна реклама за Вашия частен бизнес като използвате изображение на логото на компанията.

Описание на марката REALME

REALME за първи път се появява в Китай през 2010г. (като OPPO REAL) под марката OPPO, дъщерно дружество на BBK Electronics. През 2018г. Sky Li обявява, че REALME ще бъде независима марка. На първата си годишнина, компанията обяви, че навлиза на пазара на континентални Китай и Тайван и продаде около 15 милиона слушалки в първата година на експлоатация. Марката пусна първия си смартфон REALME 1 на индийския пазар през май 2018г. и година по-късно продуктите на REALME достигнаха пазарите на повече от 20 пазара, включително Индонезия, Сингапур, Тайланд, Филипините, Виетнам, Пакистан, Непал, Обединените арабски емирства, Египет, Обединеното Кралство, Франция, Италия и др.