Персонализирани кейсове Realme 5i

В наличност Свий

Realmi 5i – създай калъфа на мечтите си

Нашият онлайн магазин се гордее с многообразието от аксесоари, които предлага, най-вече стилните ни калъфи. Обаче дизайните, които сме подготвили не винаги ще се харесат на всекиго. Затова с цел да подкрепим креативното мислене на клиентите си предлагаме лесна за използване апликация, която ще Ви помогне да създадете калъфът на мечтите си. Четири неща се изискват от Вас: стартирайте апликация на уебсайта ни, изберете модела смартфон, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. Воала! Откроете от всички останали с уникален калъф, който Вие самите сте проектирали.

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Като проектирате калъф за устройството си, Вие не само ще можете да се откроите от тълпата, но и ще осигурите ефективната му защита. Всеки калъф е великолепен подарък за смартфона, защото той ефективно го предпазва от механични наранявания, които могат значително да го повредят. Така той запазва оригиналната си стойност и вид за възможно най-дълго време. А пък като проектирате калъф със свой собствен дизайн, Вие най-накрая ще притежавате уникален аксесоар. Този вид аксесоар може и да бъде идеален подарък за Ваш близък, най-вече ако дизайнът хваща Ваша любима снимка и сте добавили сантиментален текст към нея.

Realmi 5i – характеристики на модела

Realme 5i идва с най-голямата ни батерия досега, огромен капацитет на батерията от 5000 mAh, който също поддържа обратно зареждане, така че да можете да зареждате всички останали устройства с него. Освен това, Realme 5i също така разполага с четириклетъчна система за сигурност, която Ви предоставя безпрецедентно безопасно изживяване при зареждане. Realme 5i предлага 6,5-инчов цял екран и нов дизайн с мини капка, за да осигури изживяване при гледане, което веднага Ви привлича. Realme 5i се предлага в два варианта от 32GB и 64GB ROM. Благодарение на своя слот за 3 карти (Dual SIM + MicroSD), 5i може да поддържа до 256GB допълнителна памет, като Ви дава повече място за всичко. Realme 5i поддържа мощна AI Quad камера, за да превърне ежедневните Ви снимки в епични моменти.