+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс Realme 6i

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Realme 6i – създайте оригинален калъф

Омръзнало ли Ви е всички останали да имат същия смартфон като Вас и да се сливате с тълпата? Попаднахте на правилното място! Etuo.bg се вълнува да Ви предложи опцията Вие самите да проектирате калъфа на мечтите, с който ще успеете да се откроите от тълпата. И не само това, но и като изберете да създадете калъф, той ефективно ще предпази смартфона от всевъзможни механични наранявания. Бъдете различни и вдъхнете живот на дизайна на смартфона с помощта на нашия съветник, който ще Ви помогне да проектирате калъфа. Единственото нещо, което трябва да направите е да качите образът и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Съветникът и екипът ни ще се погрижим след това той да изглежда перфектно.

Защо да проектирате калъф за смартфона си?

Ние много добре знаем, че понякога дизайните на калъфи, които предлагаме няма да се харесат и няма да Ви паснат на вкуса. Etuo.bg подкрепя креативното мислене на клиентите си и затова се радва да Ви предостави тази свобода сами да изберете дизайна на калъфа си, така че той идеално да пасне на стила и вкуса Ви. Направете подарък за смартфона си като проектирате калъф или пък създайте калъф, който да подарите на любим човек. Също така хората управляващи своя бизнес могат да се възползват от нашия съветник, като проектират калъф с логото на компанията, така че да привлекат вниманието на повече хора.

Realme 6i - характеристики на модела

Признатата марка Realme пусна през 2020г. своето ново бюджетно попълнение Realme 6i, който е един от първите смартфони на компанията с 5000 mAh масивна батерия. Също така е първият смартфон с чипсет Helio G80 и неговият октаядрен процесор има основна честота до 2.0GHz, която е 35% по-добра производителност от предишното поколение. Realme 6i Ви предлага система от четворни камери, всяка от която изпълнява своята стандартна функция и си сътрудничи с другите с цел за максимално фото изживяване. Най-вече 48-мегапикселовата основна камера помага да направите ясни и красиви снимки, а пък 16-мегапикселовата селфи камера използва интелигентната технология 4 в 1 пиксели, така че да направите перфектното селфи.