Персонализирани кейсове Realme 7

В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за Realme 7

Така и не можете да намерите калъф за своя Realme 7. Разгледайте нашата широка гама от калъфи и дори и да не намерите калъфа, който искате, няма нужда да се отчайвате. Нашият екип подкрепя креативността на клиентите си и затова сме подготвили опцията Вие самите да проектирате калъф за смартфона си. Можете да започнете процеса като стартирате апликацията на уебсайта ни и изберете модела на устройството Ви. След това качете изображение или пък изберете едно от нашата подбрана папка. Позиционирайте графиката върху шаблона и даже можете да добавите текст, така че да стане по-персонализиран дизайн. И воала! Направихте перфектния калъф за смартфона си.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Ние силно препоръчваме на всеки притежател на смартфон да притежава и калъф за него, защото без него смартфонът Ви е практически гол и няма нужната защита. В ежедневието Ви може да се случат всякакви инциденти, в които смартфонът Ви да бъде наранен и калъфът може да предотврати каквито и да е наранявания. А пък като проектирате калъф Вие не само ще осигурете нужната защита на устройството, но и ще имате уникален аксесоар, с който да изразите стила си. Създаден от Вас калъф може и да бъде великолепен подарък за чужд смартфон и за Ваш близък.

Realme 7 – особености на модела

Realme 7 е първия в света да бъде оборудван с MTK Helio G95 процесор за игри. Процесорът Helio G95 ускорява до 2.05GHz процесора, който използва комбинация от най-новите ARM Cortex-A76 и Cortex-A55. Идвайки с 30W Dart Charge, Realme 7 се предлага с невероятна скорост на зареждане. Достигнете 50% на заряда само за 26 минути и Вашият Realme 7 ще прекарва повече време с Вас. Realme предлага 48MP AI система с четири камери с многофункционални функции, за да позволи на потребителите да заснемат по-остри и ярки изображения. Смартфонът се предлага с 16,5 см (6,5 ") FHD + голям дисплей и ултрависока честота на опресняване на дисплея от 90 Hz.