+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс Realme C11

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Проектирайте своя мечтан калъф за Realme C11

С помощта на нашия уебсайт, Вие можете да се откроите от всички останали хора, които притежават същия модел смартфон. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и затова Ви предлагаме лесната за използване апликация, която ще Ви помогне да проектирате калъф, който идеално ще пасне на стила Ви. Вие единствено трябва да я стартирате, да качите избраното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Също така имаме интуитивен съветник, който ако се затрудните, ще Ви помогне и посъветва.

Защо да създам калъф за своя смартфон?

Всеки вид калъф е чудесен подарък за смартфона Ви, защото калъфът е изключително ефективен в предпазването на устройство от всеразлични механични наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Също така като устройството Ви е ефективно защитено, то ще запази оригиналната си стойност и вид за възможно най-дълго време. А пък проектиран от Вас калъф ще помогне на смартфона Ви да бъде различен и да пасне идеално на Вашия индивидуален стил. Също така оригинално създаден калъф е може да бъде перфектен подарък за Ваш близък. Ако имате свой бизнес, можете да проектирате калъф с логото на компанията и по този начин да я рекламирате.

Realme C11 – особености на модела

Превключвайте между приложения безпроблемно с мощния окта-ядрен MediaTek helio G35 процесор на Realme C11. Смартфонът предлага два слота за SIM карти и MicroSD слот, с който да разширите външната памет до 256GB. Realme C11 идва в ръцете Ви със супер батерия от 5000 mAh, която Ви позволява да играете на игри в продължение на 12 часа или пък да гледате видеоклипове в продължение на 21 часа. Устройството има 6,5-инчов Mini-drop дисплей със съотношение на страните от 88,7%, за да можете да се насладите на неограничено изживяване. Правете перфектните снимки с AI двойна камера, която предлага 13-мегапикселова основна камера и 2-мегапикселова ултра-широк обектив.