Персонализирани кейсове Realme C3

В наличност Свий

Искате ли напълно оригинален калъф за Вашия Realme C3?

Нашият онлайн магазин се е заредил с огромно разнообразие от вече проектирани калъфи и всеки един от тях е изработен от многокачествени продукти. Обаче колкото и да се стараем да има дизайн за всеки, това не е възможно. Затова ние сме приготвили лесната за използване апликация за проектиране на калъфи, така че Вие да можете да създадете калъф с Ваш дизайн, който перфектно ще пасне на стила Ви. Процесът никак не сложен, само трябва да стартирате апликацията, да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Ако имате някакъв проблем нашият интуитивен съветник ще бъде с Вас през всеки етап на процеса, за да Ви помогне.

Защо да се възползвате от опцията да проектирате калъф за смартфона си?

Омръзнало ли Вие всеки 10-ти човек да има същия смартфон като Вашия и дори да не можете да ги различите? Откроете се от тълпата като изберете калъф от вече подготвените ни дизайни или пък проектирайте напълно оригинален калъф, който никой друг няма да притежава. Можете да изберете дизайн със снимка с Ваш любим човек, домашен любимец и също така можете и да добавите текст върху изображението. Всеки ще знае, че това е Вашия смартфон. В допълнение калъфът ще бъде страхотен подарък за смартфона Ви, защото той ще му предостави нужната защита, така че неговият вид да остане непокътнат.

Realme C3 – характеристики на модела

Масивната батерия 5000mAh на Realme C3 дава супер дълъг живот на батерията и с обратно зареждане, можете дори да я използвате като мощност за зареждане на други устройства. Голям 16,5 см HD + дисплей с високо съотношение на екрана към тялото 89,8% осигурява ясно и потапящо изживяване. Чисто новият и ултра мощен Helio G70 процесор с HyperEngine технологията разполага с множество оптимизации за безпроблемно гейминг изживяване. 12-мегапикселовата AI двойна задна камера може да заснема различни сцени за перфектна картина всеки път. Предната камера разполага с режим на красота и портретни селфита. Включва Dual SIM + специализиран слот за MicroSD карта, разширяващ се до 256 GB за повече място за съхранение. Чисто новият интерфейс на Realme подобрява потребителското изживяване, времето за стартиране на приложението е намалено с 14%, използването на RAM паметта намалява с 20%, а животът на батерията се увеличава с 40%.