+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

персонализиран кейс Realme X3 SuperZoom

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи

 

 

Realme X3 SuperZoom – създайте калъф по вкуса Ви

Нашият онлайн магазин предлага най-различни дизайнерски калъфи са смартфони и таблети, но те не винаги ще подхождат на индивидуалния Ви стил. Затова сме се погрижили да Ви предложим опцията Вие самите да проектирате калъф, който не само ще осигури нужната защита за устройството Ви, но и ще Ви помогне да се откроите от тълпата с хора, които притежават същия модел смартфон. От Вас единствено се изисква да стартирате апликацията, да качите желаното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Ако имате затруднения, нашият екип с удоволствие ще Ви помогне, така че процесът да е максимално лесен и Вие да получите продукта, който искате.

Предимствата от проектирането на калъф

Независимо дали проектирате калъф или пък изберете един от нашите вече проектирани калъфи, калъфът е чудесен подарък за всяко устройство, защото той ефективно го предпазва от най-различни механични наранявания, които могат да загрозят неговия външен вид. Като проектирате калъф, най-голямото предимство ще бъде неговият оригинален вид, защото Вие можете да отключите въображението си и да направите дизайн, който никой калъф няма да има. Също така проектиран от Вас калъф може да бъде сантиментален подарък за Ваш любим човек. А пък хората, които управляват свой бизнес могат да се възползват от тази опция и да създадат калъф, който ще служи за допълнителна реклама на компанията.

Realme X3 SuperZoom – особености на модела

Системата за камери на Realme X3 SuperZoom е оборудвана с нов обектив за перископско увеличение, който Ви носи изцяло ново фотографско изживяване. Той поддържа широк обхват на увеличение от 0.5X до 60X, така че можете да правите всеки изглед, независимо дали е точно пред Вас или далеч. Серията Realme X3 се захранва с процесор Qualcomm Snapdragon 855+, който лесно може да се справи с множество процеси, като например стартиране на тежки приложения или гледане на филми с висока разделителна способност. Realme X3 е оборудваn с UFS 3.0 Boost ROM и изключителната технология HPB & Turbo Writer, която може да увеличи теоретичната скорост на четене до 1500MB / s за по-бързо стартиране на приложения. Смартфонът е оборудван с 120Hz Ultra Smooth Display, за да създавате реалистични и плавни визуализации всеки път, когато докоснете екрана. Realme X3 серията е оборудвана с 30W Dart Charge - уникално решение за ниско напрежение и висок ток. Dart Charge ще зарежда телефона Ви четири пъти по-бързо от стандартните зарядни устройства.