Персонализирани кейсове Samsung Galaxy M11

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 138
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за Samsung Galaxy M11

Всеки един от нас поне веднъж е започнал търсенето си на идеалния калъф и го завършил с компромисен вариант, защото така и не може да намери това, което най-иска. Стига толкова лутане по най-различни магазини и сайтове. Отворете апликацията на нашия онлайн магазин и се заемете с проектирането на перфектния калъф за Вашия Samsung Galaxy M11. Няколко лесни стъпки се изискват от Вас. Като стартирате апликацията, Вие ще трябва да изберете модела на смартфона Ви. След това качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. В допълнение имате и опцията да украсите своя дизайн с текст.

Защо да създадете калъф за смартфона си?

Ние от etuo.bg препоръчваме на всеки притежател на смартфон да закупи какъвто и да е калъф, защото без този аксесоар шансовете устройството да бъде значително повредено са много по-високи. Всеки калъф е великолепен подарък за смартфона, защото неговият вид и стойност ще бъдат запазени за възможно най-дълго време. Обаче защо този подарък да не бъде персонализиран и уникален. Като проектирате калъф Вие ще притежавате уникален аксесоар, който ще Ви открои от тълпата. Също така създаден от Вас калъф може да бъде великолепен подарък и за Ваш близък. Най-вече ако дизайнът интерпретира Ваш любим момент и добавите сантиментален текст или имената Ви.

Samsung Galaxy M11 – особености на модела

Плавните извивки на симетричния страничен дизайн на Samsung M11 Ви позволяват да хванете телефона удобно в ръката си. Тройната камера на M11 добавя повече перспективи - 13MP основна камера прави ясни изображения денем и нощем, 5MP свръхширока камера заснема повече от света и 2MP камера за дълбочина подчертава обекта на Вашата снимка, като размива фона. Оборудван с мощен осемядрен процесор и 3 GB RAM, устройството се справя с Вашите графично тежки игри и стриймове с бързи скорости. С 32 GB вградена памет и до 512 GB външно хранилище имате достатъчно място за всичко. Батерията от 5000 mAh Ви позволява да прекарвате повече време в това, което обичате.