Персонализирани кейсове Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 138
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Samsung Galaxy Note 20 Ultra – създай калъфа на мечтите си

Откроете се от тълпата с уникално проектиран калъф, който перфектно ще пасне на стила Ви. Ние от etuo.bg знаем, че не винаги нашите вече подбрани калъфи няма да допаднат на всекиму и затова сме се постарали да Ви предложим семплата апликация за създаване на калъф. С апликацията идва и нашия интуитивен съветник, който ще Ви помогне с всяка стъпка, така че процесът на проектиране да бъде изключително лесен и безпроблемен. От Вас се изисква да стартирате апликацията, да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това ние ще го приготвим да изглежда както искате и Вие ще можете да се радвате на неговия оригинален вид.

Защо да проектирам калъф?

Като проектирате калъф, Вие не само ще притежавате напълно оригинален калъф, но и ще предоставите нужната защита на смартфона, така че и неговият оригинален вид да остане все така привлекателен. Нашите калъфи са изработени от многокачестевени материали и обещават да предпазят вида на устройството от механични наранявания и ще поемат шока от удара в случай, че той бъде изпуснат върху твърда повърхност. Създаден от Вас калъф може да бъде перфектният подарък за Вашия смартфон, но и може да е идеален подарък за Ваш любим човек. Или пък ако сте основали бизнес и искате да нещо, което да Ви открои като компания и да предложи допълнителна реклама, проектирайте калъф с логото на бизнеса си.

Samsung Galaxy Note 20 Plus – спецификации на модела

S Pen остава една от впечатляващите характеристики на гамата на Galaxy Note, така че не е изненада, че Galaxy Note 20 Ultra е съкратил латентността на S Pen до 9ms. Samsung обещава бързо зареждане, което може да доведе до 50% заряд за 30 минути, а Note 20 Ultraима батерия от 4500 mAh. Що се отнася до камерите на смартфона, те осигуряват 108MP основна камера с лазерен сензор за автоматично фокусиране, насочен към премахване на някои от проблемите с фокуса, от които са страдали предишни модели на Samsung. Допълнителните лещи на Note 20 Ultra включват 12MP ултра широк обектив и 12MP телефото обектив, които могат да осигурят 5x оптично увеличение. Дисплеят на Samsung Galaxy Note 20 Ultra е 6,9 инча и предлага по-рязка QHD резолюция. Note 20 Plus разполага с динамична честота на опресняване от 120Hz, която се настройва в зависимост от това, за което използвате телефона.