CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Samsung Galaxy S20 FE

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 141
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте напълно оригинален калъф за Samsung Galaxy S20 FE

Откроете се от тълпата хора, които имат същия модел смартфон като се възползвате от нашата невероятна опция да проектирате Ваш собствен калъф. Нашият онлайн магазин предлага разнообразие от вече подготвени калъфи, но те не винаги ще допаднат на стила или вкуса на клиентите ни. Затова с цел да подкрепим Вашето креативно мислене Ние предлагаме лесна за използване апликация, която стъпка по стъпка ще Ви помогне да създадете уникален калъф. Вие единствено трябва да я стартирате, да качите избраното изображение и да го позиционирате върху виртуалния калъф. Също така имаме интуитивен съветник, който ако се затрудните, ще Ви помогне и посъветва.

Защо да проектирам калъф за смартфона си?

Едно то най-големите предимства на това да оборудвате смартфона си с какъвто и да е калъф е, че по този начин смартфонът ще остане непокътнат, защото ще бъде защитен от всякакви механични наранявания, които могат да се случат във Вашето ежедневие. Дори и да изпуснете устройството върху твърда повърхност, калъфът успешно ще поеме шока от удара и така уязвимите вътрешни компоненти ще останат непокътнати. Като проектирате калъф, това ще бъде перфектният подарък за Вашия стил, но и за смартфона Ви. Също така създаден от Вас калъф може да бъде сантиментален подарък за Ваш близък човек. Управителите на свой собствен бизнес допълнително могат да рекламират компанията си, ако създадат калъф с логото на бизнеса и го разпространят.

Samsung Galaxy S20 FE – особености на модела

Samsung Galaxy S20 FE ще се предлага с 6,5-инчов дисплей, работещ с резолюция 2400 x 1080 пиксела. Има и максимална честота на опресняване от 120Hz. Около задната част на смартфона ще има 12MP + 12MP + 8MP камера с тройна леща, а пък отпред разполага с 32MP селфи камера. Батерията има приличен капацитет от 4500 mAh и има поддръжка за безжично зареждане. Предстоящото устройство ще използва процесора Snapdragon 865 за своя 5G модел и собствения процесор Exynos 990 на Samsung за 4G варианта. Спрямо дизайн Galaxy S20 FE ще има подчертан правоъгълен модул на камерата отзад - като серията S20 и серията Note 20 - и ще има 3,3 мм предна дупка за предната камера. Galaxy S20 Fan Edition идва с размери от 161 x 73 x 8 mm - приблизително със същия размер като Galaxy S20 +.