CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Samsung Galaxy S21

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 141
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да създам кейс за телефона си?

Омръзнало Ви е да търсите с часове идеалния калъф за телефона Ви? С цел да Ви дадем още по-голям избор и да подкрепим креативното Ви мислене, нашият онлайн магазин Ви предлага опцията да създадете свой собствен кейс. Процесът на проектиране на калъф не е труден и няма да Ви отнеме прекалено много време. Можете да започнете като стартирате апликацията на сайта ни и след това изберете модела на мобилното Ви устройство. Следващите стъпки зависят от какъв дизайн искате да проектирате. Имате опцията да качите снимки и изображения и да добавите текст или надпис.

Защо да проектирам свой собствен калъф?

Основното предимство на проектирането на кейс е, че той ще осигури ефективна защита на телефона. Всеки един калъф ще запази оригиналния вид и стойност на устройството. Като създадете калъф за телефона си, Вие ще притежавате уникален аксесоар, с който ще се откроите от останалите потребители на същия смартфон. С проектирането на свой собствен кейс, Вие имате свободата да изразите себе си и да създадете идеалния дизайн, който подхожда на стила Ви. Можете и да създадете кейс за най-различни поводи. Някой близък има рожден ден скоро? Защо не му подарите сантиментален подарък – кейс специално създаден за тях?

Samsung Galaxy S21 – особености на модела

Samsung Galaxy S21 идва с невероятния 6,2-инчов Infinity-O дисплей и честота на опресняване от 120Hz, което го прави невероятно отзивчив. Хвани любимите си в моменти с 64-мегапикселовата основна камера, която ще заснеме и последния детайл. Режимът на селфи е подобрен от AI, за да покаже Вашите функции в реалистични, истински и ясни цветове. 10-мегапикселовата предна камера съдържа тонове детайли, докато бързият автофокус гарантира, че лесно правите най-добрите си снимки. Оборудван с още повече скорост, Samsung Galaxy S21 е подобрен с 5-нанометров процесор, така че да е в крак с Вашата скорост на действие.