CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Samsung Galaxy S21 Plus

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 141
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

В какво се състои процесът на проектиране на калъф?

Обикновено стигате до заключението, че искате да проектирате свой собствен калъф за телефон, след като сте загубили часове в търсене на перфектния кейс. Като разглеждате многобройните кейсове, разбирате, че Вие самите можете да проектирате калъф за телефона си. Нашият онлайн магазин предлага тази опция и екипът ни е направил всичко възможно процесът да бъде лесен и бърз. Стартирате онлайн апликацията и селектирате модела на устройството Ви. Следващата стъпка зависи от това какво точно искате да създадете. Възможностите са: качване на снимка, илюстрация или изображение, добавяне на текст или надпис и избиране на изображение от вече приготвената папка от нашия екип.

Имам ли нужда от кейс създаден по мой дизайн?

Всеки телефон се нуждае от кейс, независимо от вида и дизайна му. Без калъф смартфонът Ви е уязвим на всякакъв вид механични наранявания, които със сигурност могат да загрозят външния му вид. Сега вече като уточнихме защо телефонът Ви се нуждае от какъвто и да е калъф, нека Ви дадем няколко причини защо да проектирате свой собствен. Основната предимство е, че като създадете напълно оригинален кейс, Вие ще се откроите от тълпата и ще можете да изразите индивидуалния си стил. Други причини могат да бъдат – подарък за близък и поводи като Коледа и Великден.

Samsung Galaxy S21 Plus – особености на модела

Никога повече не пропускайте перфектната снимка. Запознайте се с Samsung Galaxy S21 + 5G. Създаден да революционизира видеото и фотографията, с извън кинематографична 8K резолюция, така че можете да снимате епични снимки направо от видеоклипа. Има всичко, което бихте искали: 64MP основна камера, ултра-бърз процесор и масивна батерия. Неговият 6,7-инчов Infinity-O дисплей идва с всичките екстри, за да получите най-гладкото и ясно изживяване – 120Hz честота на опресняване, Eye Comfort Shield и Dynamic AMOLED 2X. Интелигентната батерия на Galaxy S21 + 5G с мощност от 4800 mAh Ви позволява да прекарвате целия ден на телефона си без притеснения, че ще му падне заряда.