CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Samsung Galaxy S21 Ultra

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 141
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да проектирам свой собствен кейс за телефон?

Производителите на смартфони се стараят да предлагат най-различни дизайни, но обикновено имате избор от 3 до 4 дизайна, от които да изберете. Това ограничава възможността да се откроите с телефона си и затова ние от etuo.bg искаме да подкрепим Вашето креативно мислене като Ви предоставяме опцията Вие самите да проектирате свой собствен кейс. Започнете като стартирате онлайн апликацията на сайта ни и изберете модела на мобилното Ви устройство. След това имате няколко възможности: качете изображение или снимка, добавете текст или надпис или пък добавете графика от вече подготвена от нашия екип папка.

Защо персонализираните калъфи са толкова популярни?

Персонализираните кейсове набират все повече популярност поради свободата, която предоставят на притежателите на смартфони. Колкото и огромен избор да има на вече проектирани кейсове, дизайните им не винаги ще задоволят вкуса на всеки. Като проектирате свой собствен калъф, Вие си осигурявате свободата да направите какъвто и да е дизайн, който най-добре пасва на стила Ви. По този начин персонализираният кейс се превръща в аксесоар, с който можете да изразите себе си. Обещано Ви е, че като създадете калъф по Ваш дизайн, никой друг притежател на същия модел смартфон няма да има този калъф.

Samsung Galaxy S21 Ultra – особености на модела

Представяме Ви Samsung Galaxy S21 Ultra. Проектиран с уникална контурно изрязана камера, за да създаде революция във фотографията - позволявайки Ви да заснемете кинематографично 8K видео и да снимате епични снимки. И с най-бързия чип на Galaxy, най-силното стъкло, 5G и мощна батерия, Ultra лесно оправдава името си. Смартфонът е оборудван с 108-мегапикселова камера, която заснема толкова много детайли, че можете да прихванете и да разкриете още повече снимки в рамките на 5. Това качество на камерата изразява богати цветни данни за реални детайли и нюанси - които не изчезват при слънчева светлина.