CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020)

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 143
×
Производител / серия 1
×
Цвят 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да създам кейс за таблета си?

Сигурно сте чували за опцията да създавате кейс за телефона си? Нашият онлайн магазин предлага тази опция и за таблети. Сега можете да проектирате напълно оригинален калъф за своя Samsung Galaxy Tab A7 10.4 и да се откроите от тълпата. Стартирайте онлайн апликацията на сайта ни и изберете модела на устройството. След това имате няколко възможности какво да добавите към своя дизайн. Отстрани ще откриете три опции – качете изображение или снимка, изберете графика от вече подготвената папка или пък добавете текст/надпис. За най-добри резултати силно Ви препоръчваме да използвате само графики и изображения от високо качества и добра резолюция.

Какви са предимствата на персонализираните калъфи?

Основното предимство на това да проектираш свой персонализиран кейс е, че той ще бъде уникален аксесоар, който изглежда точно както искаш. Като създадеш кейс за таблета си, ти имаш пълна свобода да се изразиш креативно и можеш да проектираш какъвто поискаш дизайн. Други предимства включват, че персонализираните калъфи могат да бъдат великолепни аксесоари за най-различни поводи. Подарете специално проектиран от Вас кейс на Ваш любим човек за рождения им ден или пък за Коледа. Вдъхнете коледен дух в ежедневието си като създадете тематичен зимен кейс за своя таблет.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 – особености на модела

С тънък дизайн, система за забавление и изключителна производителност, новият Galaxy Tab A7 е нов стилен спътник за Вашия живот. Гмурнете се първо в нещата, които обичате, и лесно споделяйте любимите си моменти. Научете, изследвайте, свързвайте се и бъдете вдъхновени. Galaxy Tab A7 е създаден с красива симетрия и дебелина от само 7 мм, той се отличава със сложен метален дизайн в три цвята, тъмно сив, сребърен и златен, и асиметрична рамка по целия път. С цял свят на съдържание на една ръка разстояние, всичко, от което се нуждаете, е таблет с широк и динамичен 10,4-инчов дисплей и Dolby Atmos звук, изпомпващ от четириядрени високоговорители.