CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 141
×
Производител / серия 2
×
Цвят 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Samsung Galaxy Tab S7 Plus – създайте своя мечтан калъф

Нашият уебсайт се вълнува да Ви предложи уникалната възможност да бъдете креативни и да създадете свой собствен калъф за Вашия Samsung Galaxy Tab S7 Plus. Ние разбираме, че има случаи когато нашите вече подбрани дизайни не пасват на вкуса Ви и затова с цел да подкрепим креативността и въображението Ви, предоставяме тази опция. Единственото нещо, което се изисква да направите е да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това съветникът и нашият екип ще се погрижим да изглежда точно както искате до последния детайл.

Ползата от проектирането на калъф?

Най-голямото предимство от оборудването на устройството Ви с калъф, дали той проектиран от Вас или не, е, че калъфът ефективно предпазва таблети и смартфони от най-различни механични наранявания, които мога се да случат в ежедневието Ви. Поради висококачествените материали, от които те са изработени, калъфите ни са изключително издръжливи и ще предпазят вида на таблета Ви за възможно най-дълго време. Другото предимство на проектирането на калъф, е че той ще украси таблета Ви и ще Ви помогне да бъдете различни. Проектиран от Вас калъф също може да бъде великолепен подарък за Ваш близък.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus- особености на модела

Напълно направено за удобен и здрав захват, S Pen също има ултра ниска латентност, така че има малко закъснение между това, което мислите и правите. Това е най-големият скок на S Pen в отзивчивостта, което Ви дава истинско изживяване при писане. При 120Hz, отзивчивият дисплей мигновено реагира на това, което е на Вашия екран. Той интелигентно настройва честота на опресняване въз основа на съдържанието Ви. С интелигентния процесор се наслаждавайте на 5G скорости, които Ви позволяват да предавате, играете и изтегляте с мощност, както никога досега не сте виждали - и качвайте и споделяйте както никога досега. Предлагащ се в Mystic Black, Mystic Silver и Mystic Bronze нюанси, този дизайн използва усъвършенствана двойна цветна техника за анодизиране за траен цвят, който е здрав, но стилен. Изящните му алуминиеви текстури са създадени от поликристални диаманти, мек на пипане.