CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Sony Xperia 5 II

В наличност Свий

Проектирайте своя мечтан калъф за Sony Xperia 5 II

Омръзнало ли Вие да притежавате модел смартфон, който много хора имат и дори да не можете да го различите от останалите? Производителите на смартфони обикновено пускат на пазара няколко различни дизайна обаче те на са достатъчни, че Вие да бъдете различни. Откроете от тълпата като използвате лесната за полза апликация на нашия уебсайт. От Вас единствено се изисква да стартирате апликацията, да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Една от основните причини да оборудвате смартфона си с калъф е да защитите неговият вид от най-различни механични наранявания. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и разбираме, че някои от тях няма да одобрят вече подбраните ни дизайни, затова сме подготвили съветник, който ще създаде мечтания Ви калъф. Съветникът на нашия уебсайт ще Ви помогне с всяка стъпка и обещава да предостави бърз и семпъл процес. Освен че можете да създадете оригинален калъф с Ваша любима снимка, имате възможността да сътворите уникален калъф с логото на Вашата компания.

Sony Xperia 5 II – особености на модела

Като своя предшественик Sony Xperia 5, новият модел Sony Xperia 5 II, който излезе през 2020г. има 6,1-инчов дисплей със съотношение на страните от 21: 9. Това ще бъде предостатъчно да се потопите изживяването на видеата и игрите, докато гледате и играете. Смартфонът също така идва с впечатляващата батерия от 500 mAh и 8GB RAM памет, така че да се наслаждавате на функциите и приложенията му с часове и безпроблемно и бързо превключване между приложенията. Устройството ще бъде със стандартен процесор Snapdragon 865 и 3 х 12 Quad задна камера, за да правите впечатляващи снимки без прекъсване.