Персонализирани кейсове TCL

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте кейса на мечтите си за своя TCL телефон

Няма нужда да мечтаете за оригинален калъф и да го търсите с часове наред по най-различни магазини, защото etuo.bg се е погрижил да Ви предостави опцията да създадете своя мечтан калъф с помощта на нашата интуитивна и лесна за употреба онлайн апликация. С проектирането на калъф за смартфони не само ще осигурите нужната му защита, но ще освежите неговия екстериорен дизайн. Нужни са само няколко лесни стъпки. Стартирайте програмата, която не изисква външна инсталация, изберете модела на смартфона, прикачете файла съдържащ изображението и най-накрая добавете екстри като текст и цвят на фона.

Защо да създадете свой собствен калъф?

Колкото и да внимаваме и пазим смартфона си, за съжаление дори и ежедневната употреба може да остави неприятни следи и наранявания. Затова ние от etuo.bg силно препоръчваме на всеки потребител на смартфон да закупи калъф за своя TCL телефон. Ние също разбираме, че понякога вече подбраните ни дизайни няма да паснат на вкуса и стила Ви, затова опцията да проектирате свой калъф е идеалната възможност да разперите креативните си криле и да създадете калъф, с който ще се откроите от тълпата. Проектирането на калъф може също да бъде перфектен подарък за Вашите близки или пък допълнителна реклама за Вашия частен бизнес като използвате изображение на логото на компанията.

TCL – описание на марката

TCL е бързо развиваща се компания за потребителска електроника и водещ играч в световната телевизионна индустрия. Основана през 1981 г., сега тя работи на над 160 пазара в световен мащаб. Според Sigmaintell, TCL се класира на 2-ро място в световния телевизионен пазар по обем на продажбите през 2019 г. TCL е специализирана в изследванията, разработването и производството на продукти за потребителска електроника, вариращи от телевизори, аудио и интелигентни домашни продукти. През 2019 г. TCL става регионален партньор на CONMEBOL Copa América Brasil и започна строителството на нова интегрирана производствена база в Binh Duong, Виетнам.