CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Tecno

В наличност Свий

Как да проектирам кейс по поръчка?

Проектирането на калъф по поръчка е великолепен вариант за хората, които искат уникален аксесоар за своя смартфон. Нашият екип се е постарал да предостави тази възможност на почти всички притежатели на смартфони независимо от модела или марката на устройството. Първото нещо, което трябва да направите е да отидете на съответната страница и да изберете марката и модела на устройството, за което ще проектирате кейс. Така след филтрирането вие ще имате избор от какъв вид калъф искате да създадете – най-често това е силиконов или кейс тип книга. Като зададете вида на калъфа, вие ще бъдете препратени към нашето онлайн приложение, където дизайнерския процес започва. Виртуалния панел изобразен показва действително как калъфът би изглеждал. От тук нататък всичко е във вашите ръце и вие решавате какво точно искате да добавите към празния панел. Продължете да четете, защото в следващия параграф ще ви дадем повече детайли за какви елементи можете да добавите и от какви функции можете да се възползвате.

Какво мога да добавя към дизайна на калъфа?

Стартирали сте успешно онлайн апликацията на сайта ни и сега сте готови да използвате своята креативност и въображение. Основните елементи, които можете да включите в дизайна си са изображения и снимки качени от устройството, картинки от подготвената от нас папка и най-различни текстове. От изключително важно значение е, ако използвате свои снимки и изображения, те да бъдат с висока резолюция и качество. Така след принтирането на щампата те ще изглеждат ясни и ярки, а не размазани. Ето няколко идеи за какъв текст можете да добавите – любими думи, цитат, пожелание, име, инициали и много други, за които можете да се сетите. С добавянето на елементите вие също така можете да се възползвате от разнообразните функции на приложението. Можете да смените фона, да зададете мащаб и да завъртите елементите и в допълнение можете и да зададете различни слоеве, така че някои от елементите да изпъкват, а други да са на заден план.

Какви са предимствата на персонализираните кейсове?

Първото и най-ценното предимство на персонализираните кейсове се състои в ефективната защита, която те ще предоставят на вашия смартфон. Като оборудвате устройството си с какъвто и да е кейс, той ще бъде предпазен от ежедневното похабяване, механични наранявания и драскотини. Като проектирате свой собствен калъф вие ще се насладите на пълна свобода да създадете каквато пожелаете щампа. Това най-вече ви позволява да изразите своята креативност и индивидуален стил. Друго предимство на персонализираните калъфи е, че те ще бъдат уникални аксесоари, с които можете да се откроите от всички останали, притежаващи същия модел смартфон. В допълнение на всичко това, като изберете да създадете кейс по поръчка, няма да има нужда да прекарвате часове в търсене на вече създаден калъф, който идеално допада на вкуса ви.

По какъв случай мога да създам персонализиран калъф?

Създаването на калъф по поръчка не е задължително да бъде само за вашия телефон. Защо не създадете персонализиран кейс за някой близък или приятел? Това може да бъде перфектния подарък за рождения им ден или Коледа. Можете също така да проектирате дизайн с вашите инициали и тези на вашия най-добър приятел. Създайте два кейса с този дизайн и празнувайте вашето приятелство. Друг повод подходящ за проектиране на калъф би бил Св. Валентин. Добавете любима снимка с вас и партньора ви и може би датата, от когато официално сте заедно. Защо не изненадате майка си с прекрасен персонализиран кейс по случай 8-ми март? Именни дни, рождени дни, Великден, Коледа, годишнини, Св. Валентин, всички те са идеалните поводи да изненадате някой специален за вас с чудесен подарък за тяхното мобилно устройство. Стартирайте нашето онлайн приложение и започнете да създавате своя мечтан дизайн и калъф.