+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Персонализирани кейсове UMI

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

Създайте калъф за Umi с ваша снимка, щампа и текст – кейс за телефон с щампа

Ако използвате телефон Umi и се нуждаете от аксесоари за неговата протекция и декорация, то знайте, че при нас ще откриете защитните принадлежности, които търсите. Но това далеч не е всичко. Приготвили сме ви специална изненада, намираща израз в креативната апликация Wizard. Тя ви дава възможност напълно самостоятелно да създадете персонализиран кейс с ваша снимка, картинка, графика и/или фраза. За да се възползвате от тази опция, е нужно да направите само няколко клика. Стартирайте програмата – без инсталация. Изберете модела на мобилното си устройство и вида на аксесоара, който сте си харесали за него (защитен гръб или калъф тип книга). Прикачете изображение за принтиране. По желание можете да добавите надпис, да смените фона и/или да използвате готов темплейт. Аранжирайте всички композиционни елементи и ги напаснете към размерите на избраното от вас защитно пособие. Ето как, с няколко лесноизпълними стъпки, проектирате къстъмизиран дизайн за щампа със собствена картинка, снимка и текст.

Защо смартфоните Umi се нуждаят от принадлежности за протекция и декорация?

Смартфоните Umi, по подобие на телефоните на останалите марки, са уязвими на механични повреди, които са следствие от тяхната употреба. Затова е важно да се подберат подходящи GSM принадлежности за протекцията им. В тази връзка можем да ви бъдем полезни в това начинание. В уеб магазин etuo.bg ще откриете калъфите, от които се нуждаете. С тях ще можете да украсите и да предпазите апарата си от надраскване, счупване и замърсяване. А благодарение на електронното приложение Wizard имате шанса да си направите уникални кейсове с надписи и изображения по ваш вкус – чудесни подаръци за вас и близките ви.

Umi – бранд за мобилни устройства

Umi е компания за телекомуникационно оборудване, основана през 2008г. в град Шензен. Предлаганите от нея мобилни устройства се отличават с добро съотношение цена-качество.