CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Vivo

В наличност Свий

Създайте персонализиран калъф за Вашия vivo смартфон

Искате да осигурите ефективна защита за Вашия vivo смартфон, но искате калъфа да бъде оригинален и стилен. Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от калъфи с най-различни щампи обаче ако не успеете да харесате един от тях, ние предлагаме опцията Вие да бъдете дизайнер на калъфа за смартфона. Създайте свой собствен дизайн с помощта на нашата онлайн апликация, която ням нужда да изтегляте. Отворете апликацията, изберете модела на смартфона Ви и качете изображението, което искате да бъде принтирано. След това го напаснете по размерите на шаблона. Също така можете да добавите текст, например Ваш любим цитат, името Ви или послание.

Нужна ли ни е протекция за vivo смартфон?

Смартфоните ни са неотложно до нас през целия ден и затова ние трябва да сме внимателни с тях, така че да не бъдат наранени. Можете да защитите ефективно смартфона с един от нашите калъфи, така че да елиминирате постоянния страх, че ще го нараните. Но не е задължително да изберете едни от нашите вече подбрани калъфи. Можете Вие да проектирате свой собствен калъф, с който не само ще успеете да предпазите вида на мобилното си устройство, но и ще се откроите от тълпата. Най-накрая ще притежавате калъф, който идеално пасва на стила Ви! В допълнение, проектиран от Вас калъф може да бъде великолепен подарък за Ваш близък. Направете калъф с Ваша любима снимка и добавете сантиментален текст.

Описание на марката vivo

Vivo е водеща световна технологична компания, ангажирана да създава тенденции за интелигентни мобилни продукти и услуги. Чрез глобална мрежа от изследователски операции и центрове за научноизследователска и развойна дейност, vivo се ангажира с развитието на авангардни потребителски технологии, включително 5G, AI, мобилна фотография и дизайн от следващо поколение смартфон. Vivo има над двеста милиона потребители, които се наслаждават на техните мобилни продукти и услуги по целия свят. Придържайки се към основните ценности на компанията да се фокусира върху нуждите на клиентите и иновациите, vivo прилага стратегии за устойчиво развитие по цялата верига на стойността и се ангажира да се превърне в компания от световна класа.