CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Vivo X51 5G

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте напълно оригинален калъф за своя Vivo X51 5G

Омръзнало ли Ви е да не можете да намерите калъф, който да Ви подхожда на стила? Ние от etuo.bg подкрепяме Вашето креативно мислене и затова сме се погрижили да Ви предоставим възможността самите Вие да проектирате калъф за смартфон. Само трябва да стартирате апликацията на сайта ни и да изберете модела на устройството. След това изборът е огромен и можете да разкриете въображението си. Качете изображение, изберете графика от папката, която вече сме подготвили или добавете надпис или текст.

Защо да проектирам свой собствен калъф?

Изключително важно е да оборудвате смартфона си с какъвто и да е калъф, така че той да бъде ефективно защитен при механични наранявания и удари. А пък като проектирате калъф, Вие най-накрая ще имате свободата да изберете дизайн на калъфа, който перфектно пасва на стила Ви. И не само това, но проектиран от Вас калъф ще Ви помогне да се откроите от всички останали! Защо пък да не направите великолепен подарък за смартфона на Ваш близък? Създаден от Вас калъф може да бъде идеалния подарък и то най-вече ако направите дизайн, който означава много за близкия Ви. В допълнение можете да направите подаръка още по-сантиментален, ако добавите надпис или текст.

Vivo X51 5G – особености на модела

Vivo X51 5G може да се похвали с естетичен дизайн, който е изчистен и съвременен. От тънкия гъвкав екран и перфораторната 3,96 мм супер малка камера до усъвършенствани ъгли R3 и Dual Tone Step детайл. С честота на опресняване от 90 Hz, дисплеят се опреснява по-бързо и реагира по-бързо. За допълнителна гладкост нашата VEG (Vivo Energy Guardian) технология намалява отоплението, което води до по-хладно изживяване в дланта на ръката Ви. Процесорът Qualcomm Snapdragon 765G може да се похвали както с водеща производителност от висок клас, така и с ниска консумация на енергия - така че можете да стартирате множество приложения едновременно или да играете тежки игри без забавяне.