CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Vivo Y11s

В наличност Свий
В наличност Свий

Vivo Y11s – създайте калъфа на мечтите си

Колкото и време да търсите, така и не можете да намерите калъф, който да Ви хареса. Ние от etuo.bg подкрепяме Вашата креативност и въображение и сме се погрижили да дадем възможността на клиентите ни да проектират свой собствен калъф. Можете да направите това като стартирате апликацията на сайта ни и изберете модела на устройството. След това възможностите са безкрайни! Можете да качите изображение, да изберете от подготвени от нас графики и да добавите текст. Няма да има нужда да прекарвате часове в търсене на калъф. Правете каквото пожелаете, за да създадете калъфа на мечтите си, който идеално Ви пасва.

Защо да проектирам калъф за смартфон?

Ние силно препоръчваме на всеки потребител на смартфон да закупи какъвто и да е калъф, дали той би проектиран от тях или вече подготвен от нас, защото калъфът е изключително важен аксесоар. Той ефективно защитава смартфона от механични наранявания и удари, така че оригиналната стойност и вид да бъдат запазени. А пък като проектирате калъф, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който никой друг няма да има. Той може също така да бъде перфектен подарък за Ваш близък. Например ако качите Ваша любима снимка заедно и добавите сантиментален текст!

Vivo Y11s – особености на модела

Vivo Y11s разполага с 6,51-инчов Halo FullView дисплей с HD + (1600x720) резолюция, който осигурява широк и завладяващ изглед за гледане на видеоклипове и игри. С процесор Qualcomm Snapdragon 460 и 3 GB RAM, смартфонът може да се справи с множество задачи с лекота. Очаквайте мощна производителност и гладко изживяване, когато го използвате. Със своята 5000 mAh батерия, Vivo X11s гарантира дълъг живот на мощността на заряда всеки ден. Правете невероятни снимки с двойна камера AI, която предлага 13MP основна камера и 2MP камера Bokeh. Той също така е проектиран с 5V / 1A обратно зареждане, така че Вашето мобилно устройство може да се използва за зареждане на други устройства, като мобилна банка за захранване.