CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Vivo Y20s

В наличност Свий
В наличност Свий

Vivo Y20s – проектирай мечтания си калъф

Искате ли аксесоар за смартфона си, който е напълно оригинален и пасва идеално на стила Ви? Нашият онлайн магазин подкрепя креативното мислене на клиентите си и разбираме, че вече подбраните ни калъфи не винаги ще се харесат на всеки. Затова сме се погрижили да Ви дадем възможността да станете дизайнер на свой собствен калъф. Няколко лесни стъпки Ви делят от това да стане реалност. Трябва да стартирате апликацията и да изберете модела на устройството. След това можете да качите изображение, да използвате графиките, които сме подбрали и дори да добавите текст, за да направите калъфа още по-специален.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Много е важно смартфонът Ви да бъде оборудван с калъф, защото без него устройството е изключително уязвимо на механични наранявания. Какъвто и калъф да сложите на устройството си ще бъде чудесен подарък за смартфона, защото ще му удължи живота значително. А пък като проектирате калъф със свой собствен дизайн, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който ще Ви отличи и ще Ви отива на стила. Защо и да не направите толкова великолепен подарък за Ваш близък? Направете дизайн, който ще ги зарадва и с който ще им покажете колко много ги цените.

Vivo Y20s – особености на модела

Vivo Y20s идва с 6.51-инчов Halo FullView дисплей, който се отличава с удължено съотношение на страните 20: 9 и HD + (1600 x 720) резолюция. Изгледът е по-голям и по-завладяващ от всякога, а с най-новата In-cell технология дисплеят също е по-цветен. Внимателният режим за защита на очите също филтрира вредната синя светлина, за да предпази зрението ви през целия ден. С процесор Qualcomm Snapdragon и 4GB + 128GB памет, Y20s може да се справи с всичко с лекота. Слотът за тройна карта поддържа разширяване на паметта до 256GB, така че цялата Ваша ценна музика, филми, снимки и филми лесно се побира. Изцедете до 70% от батерията от 5000 mAh (TYP) само за 69 минути с 18W технология FlashCharge.