CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Vodafone

В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъф за Vodafone смартфон с ваша щампа – кейс със снимка и текст

Съвременните телефони с тъч скрийн дисплеи са изключително практични и удобни за използване, но същевременно изискват и специална защита. В нашия магазин etuo.bg ще откриете широка гама от GSM принадлежности за различни марки мобилни устройства, включително и за тези на Vodafone. Нещо повече – подготвили сме ви неустоимо предложение, изразяващо се в интуитивното електронно приложение Wizard. То ви дава възможност сами да проектирате кейс с ваша щампа, съставена от снимка, картинка, текст и/или графика. Ако желаете да се възползвате от тази креативна опция, можете да го направите само с няколко клика. Отворете уеб апликацията – не е нужна инсталация. Селектирайте модела на апарата си и вида аксесоар, който сте си харесали за него (калъф тип тефтер или предпазен гръб). Качете изображение за отпечатване. Можете да добавите кратък надпис, да подмените цвета на фона или да ползвате готов шаблон от галерията. И така, с няколко стъпки, създавате дизайн за принтиранане със собствена снимка, картинка, графика и/или любима фраза.

Нуждаят ли се телефоните Vodafone от принадлежности за декорация и протекция?

Смартфоните Vodafone са се доказали със своята надеждност, но дори и те са изложени на различни опасности, свързани с тяхната ежедневна и разнообразна експлоатация. Затова е важно да се подсигурят подходящи аксесоари за защитата им. В тази връзка можем да ви бъдем от полза. При нас ще намерите кейсовете, които търсите. С тях ще можете да декорирате и предпазите телефона си от счупване, надраскване, ожулване и замърсяване. А с приложението Wizard имате шанса да създадете калъфи с лични изображения и надписи – идеални подаръци за вас и близките ви.

Водафон – британска компания за телекомуникационни услуги и оборудване

Водафон е един от най-големите мобилни оператори в света. Компанията, основана през 1991г., в наши дни разполага и със своя марка за таблети и телефони.