CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Wiko

В наличност Свий

Направи си кейс за Wiko – калъф за телефон с твоя снимка, текст и графика

Ако използваш телефон Wiko и се нуждаеш от принадлежности за неговата декорация и защита, то знай, че при нас ще намериш това, което търсиш. Нещо повече, подготвили сме ти неустоимо предложение, изразяващо се в иновативното уеб приложение Wizard. С него можеш напълно самостоятелно да си направиш кейс с твоя графика, снимка, картинка и/или текст. За да се възползваш от тази креативна опция, е нужно да направиш само няколко клика. Стартирай програмата – без инсталация. Избери модела на мобилния си апарат и вида на аксесоара, който си си харесал за него (калъф тип книга или защитен гръб). Прикачи файл с изображение за отпечатване. По желание можеш да добавиш кратък надпис, да смениш цвета на фона и/или да използваш готов шаблон от галерията. Аранжирай отделните композиционни елементи и ги напасни спрямо избраното от теб предпазно приспособление (кейс/корпус/панел). И така, с няколко стъпки, проектираш къстъмизиран дизайн за щампа със собствена снимка, графика и/или любима фраза.

Имат ли нужда смартфоните Wiko от GSM аксесоари за декорация и протекция?

Смартфоните Wiko са надеждни и имат изящна визия, но и те, по подобие на телефоните на другите марки, са уязвими на повреди, които са вследствие от ежедневната им употреба. Ето защо е важно да се подберат подходящи аксесоари за тяхната защита. В тази връзка можем да ти бъдем от полза. При нас ще откриеш висококачествени калъфи, с които ще можеш едновременно да предпазиш телефона си от счупвания, замърсявания, ожулвания и драскотини. А чрез апликацията Wizard имаш шанса да сътвориш уникални кейсове с лични изображения и надписи – чудесни подаръци за теб близките ти.

Wiko – марка мобилни апарати

Wiko е френска дъщерна марка за мобилни устройства на китайската компания майка Tinno Mobile. Фирмата е създадена през 2011г. от Лоран Дахан. Нейното седалище е в Марсилия.