CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Wiko View 4

В наличност Свий
В наличност Свий

Wiko View 4 – създайте свой собствен калъф

Etuo.bg подкрепя креативното мислене и въображение на потребителите на смартфони и сме се погрижили да Ви предоставим възможността да проектирате калъф по вкуса си, така че той да изглежда точно както искате. За да създадете калъф, Вие трябва да стартирате нашата лесна за употреба апликация, която идва с интуитивен съветник, който ще Ви помогне с всяка стъпка от процеса. След стартирането на апликацията, Вие ще имате възможността да персонализирате калъфа си с изображения и текст, които да бъдат принтирани. Откроете се от тълпата и създадете калъфа на мечтите още днес!

Имам ли нужда от лично проектиран калъф?

В днешно време производителите на смартфони пускат на пазара няколко дизайна, от които може да изберете, което довежда до резултата потребителите да притежават един и същ смартфон като останалите. Като изберете да проектирате свой уникален калъф, Вие ще можете да се изразите креативно и да се откроите от тълпата. Друга също така атрактивна причина да проектирате калъф с помощта на нашия уебсайт е, че това може да бъде фантастичен подарък за Ваш любим човек. Или пък използвайте нашия съветник за допълнителна реклама на Вашия бизнес като проектирате калъф с логото Ви. В допълнение, калъфите са идеалният подарък за един смартфон, защото те осигуряват допълнителна защита на смартфона при механични наранявания, така че устройството да остане непокътнато и да изглежда привлекателно за възможно най-дълго време.

Wiko View 4 – описание на модела

Новият Wiko View 4 е вграден с мощен октарен процесор Mediatek A25 и 3GB RAM за поддържане на високоскоростна безгранична употреба на Вашите приложения и игри. Изпитайте 3 дни безгранична енергия с допълнителна дълготрайна 5000mAh батерия с едно зареждане на Вашия Wiko View 4. Също така смартфонът разполага с голям 6.52 '' преден дисплей. HD + екранът представя оптимален визуален комфорт. Снимайте цветни и всеобхватни снимки на професионално ниво с тройната задна камера на Wiko View 4! Не пропускайте нито една част от Вашата природа с 5MP камера Super Wide Angle. Перфектно пригоден за лесни 114 ° панорами и широки групови снимки. Основната камера има AI интелигентни функции за автоматично откриване и настройка на пейзажа. Удължен 20: 9 широкоекранен екран оживява игри и видеоклипове. Без притеснение, разпределя се място, за да запишете Вашите данни с 64 GB вътрешен капацитет за съхранение. На всичкото отгоре увеличете паметта си до 256 GB с microSD карта.