CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Wiko View 4 Lite

В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте калъфа на мечтите си за Вашия Wiko View 4 Lite

Като попаднете на нашия уебсайт, Вие имате възможността да изберете един от нашите вече подбрани калъфи за Wiko View 4 Lite или пък можете да проектирате свой собствен калъф, с който ще се откроите от тълпата. Etuo.bg Ви предлага семпъл за използване съветник, който ще Ви помогне с всяка стъпка в процеса на проектиране на калъф. От Вас се изисква само да качите изображението, които бихте искали да бъде принтирано, и да го позиционирате върху виртуалния калъф. След това ние и съветникът ще се погрижим калъфът Ви да изглежда перфектно до последния детайл.

Защо да проектирам калъф за устройството си?

Едно от най-големите предимства от проектирането на калъф е, че Вие ще осигурите и допълнителен слой защита на смартфона. Всеки един от калъфите ни е изработен от висококачествени материали, така че ефективно да предпази екстериора на смартфона от механични наранявания. И не само това, но и калъфът е изключително добър в поемането на шока от удара, в случай на падане на твърда повърхност, така че ценните вътрешни компоненти да останат непокътнати. Като проектирате калъф ще успеете да осигурите тази защита и ще можете да се откроите от другите хора, притежаващи същия модел смартфон. Уникално създаден калъф може и да бъде перфектен подарък за Ваш любим човек или пък ако сте основател на бизнес, можете да проектирате калъф с логото на компанията за допълнителна реклама.

Wiko View 4 Lite – спецификации на модела

Разгърнете артистичната си страна с 13-мегапикселовата камера, която работи заедно със своя 2MP сензор за дълбочина в режим Bokeh за страхотни замъглени ефекти. Безсмъртен пейзаж и групови снимки с камерата Super Wide Angle. Запишете каквото е важно с голямото 32GB съхранение: 4000 снимки, 50 епизода на любимото Ви шоу или 300 музикални албума или 140 игри. Разширете паметта си до 256 GB с microSD карта. Наслаждавайте се на телефона си безгранично с октарен процесор MediaTek A25. Оборудван с батерия от 4000mAh, наслаждавайте се на Вашия Wiko View 4 Lite в продължение на 2 дни с едно зареждане, валидирана от тестовата лаборатория SmartViser. Обаждайте се, изпращайте SMS и пускайте любимата си музика или гледайте видеоклипове без ограничения. Wiko View 4 Lite разполага с ултра потапящ се 6.52 '' екран с HD + дисплей. Екранът със съотношение от 20: 9 и минимизираното изрязване гарантират екран без граници за по-добро визуално изживяване.