Персонализирани калъфи за Xiaomi

Филтри Свий
модел на устройството 118
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Направете си калъф за Xiaomi – кейс за смартфон с ваша снимка, графика и текст

Мечтаете за уникален дизайн за вашия телефон Xiaomi? В нашия магазин ще намерите пъстро разнообразие от GSM принадлежности, с които да освежите визията на смартфона си. Нещо повече, приготвили сме ви атрактивна изненада, изразяваща се в иновативната апликация Wizard. Тя ви дава възможност да си направите калъф с ваша снимка, картинка, графика и/или любима фраза. В случай че желаете да се възползвате от тази опция, можете да го направите с няколко лесно изпълними стъпки. Стартирайте уеб програмата – не е нужна инсталация. Изберете модела на апарата си и вида на аксесоара за него (защитен панел или кейс тип книга). Прикачете файл с изображение за принтиране. Можете да добавите текст, да смените цвета на фона и/или да използвате готов темплейт от галерията. И така, с няколко клика, проектирате дизайн на щампа със собствена графика, снимка и надпис.

Защо телефоните Xiaomi се нуждаят от принадлежности за декорация и протекция?

Смартфоните Xiaomi са се доказали със своята издръжливост, но дори и те са уязвими на механични повреди, които са вследствие от всекидневната и разнообразната им употреба. Затова е важно да се набавят подходящи аксесоари за тяхната защита. В тази връзка можем да ви бъдем полезни. В etuo.bg ще откриете калъфите, които търсите. С тях ще можете да украсите и предпазите телефона си от счупвания, драскотини и замърсявания. А чрез уеб приложението Wizard имате шанса да сътворите кейсове с лични надписи и изображения – персонализирани подаръци за вас и близките ви.

Xiaomi – китайска корпорация за електроника и мобилни устройства

Корпорацията Xiaomi е основана през 2010г. от Лей Джун. Нейното седалище е ситуирано в Пекин. Първият й продукт е смартфонът Mi1. През годините портфолиото на фирмата се обогатява и в наши дни включва богата гама от изделия – от домашни роботи до мобилни устройства.