CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Mi 10 Ultra

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Xiaomi Mi 10 Ultra – проектирайте оригинален калъф

С цел да подкрепим креативността на своите клиенти, ние от etuo.bg Ви предлагаме възможността да проектирате калъф, който не само ще пасне идеално по модела смартфон, който притежавате, но и ще отговоря на индивидуалния Ви стил и вкус. Три лесни стъпки Ви делят от мечтания калъф и те са: стартирайте апликацията, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф, както бихте искали той да изглежда. След това ние ще се погрижим той да изглежда идеално и Вие ще можете да се радвате на атрактивен нов аксесоар, който ще Ви открои от всички останали.

Нужно ли ми е да създам калъф за смартфона си?

Нека първо обсъдим защо Ви е нужен какъвто и да е калъф. Калъфите са изключително ефективни в защитаването на смартфоните от най-различни механични наранявания, които могат да загрозят или даже да повредят смартфона Ви до степен, че трябва да го ремонтирате. А пък като проектирате калъф, Вие не само ще му осигурите този допълнителен слой защита, но и ще притежавате аксесоар, който никой друг няма да има. Уникално създаден калъф може и да бъде подарък за смартфона на Ваш любим човек. Хората, които имат свой бизнес могат да се възползват от тази опция и да създадат калъф за целия си отбор, така че допълнително да рекламира компанията.

Xiaomi Mi 10 Ultra – характеристики на модела

Xiaomi Mi 10 Ultra е атрактивен, но доста конвенционално изглеждащ 2020 Android телефон. Отпред имате камера за перфориране, вградена в горния ляв ъгъл на цял екран. С извит 6.67-инчов AMOLED панел, Mi 10 Ultra споделя почти идентични характеристики с Mi 10 Pro, с малко по-малък размер от 6,8 до 6,9 инча от дисплеите на конкуренцията. Това което го различава от предшественика си е, че той получава честота на опресняване от 120Hz, в сравнение с 90Hz на Pro, малко вертикално увеличение на разделителната способност и HDR10 + и 10-битов цвят за по-ярко изобразяване на видеоклипове. За своя чипсет Mi 10 Ultra използва същия Snapdragon 865 като останалите от серията Mi 10. За RAM и съхранение има четири опции, като най-малката е 8GB / 128GB, а най-голямата е 16GB / 512GB.