CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Mi 10T 5G

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създайте калъфа на мечтите си за Xiaomi 10T 5G

Омръзнало ли Ви е все да не намирате калъф, който да Ви допадне? Искате ли да се отличите от тълпата и да притежавате уникален аксесоар за смартфон? Разгледайте нашия онлайн магазин и ако все още не сте намерили калъф, който да Ви хареса, ние Ви каним да пробвате нашата апликация за създаване на калъфи. Тя е изключително лесна за използване и само три стъпки Ви делят от мечтания калъф. Стартирайте апликацията на сайта ни, качете изображението и го позиционирайте върху виртуалния калъф. Ако желаете, можете и да добавите сантиментален текст!

Предимствата от проектирането на калъф по вкуса Ви

Нека започнем като Ви уведомим защо въобще се нуждаете от калъф. Калъфът осигурява допълнителен слой защита на устройството Ви, което е изключително важно, в случаите когато го изпуснете или пък има възможността гърбът му да бъде надраскан. Калъфите, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и обещават да поемат шока от удара при падания и също така да предпазят ценните вътрешни компоненти на устройството. Ние разбираме, че вече подготвените от нас калъфни дизайни не винаги ще Ви харесат, затова възможността Вие да проектирате калъф Ви дава свободата да изберете дизайна на калъфа и той идеално да пасне на стила Ви. Създаването на калъф може и да бъде перфектния подарък за Ваш любим.

Xiaomi 10T 5G – особености на модела

Xiaomi 10T 5G е оборудван с батерия с голям капацитет от 5000mAh и предлага по-стабилна и ефективна връзка с 33W жично бързо зареждане. Стигнете до 100% зареждане само за 59 минути. Смартфонът разполага с 144 Hz ултра висока честота на опресняване може да покаже до 144 кадъра в секунда. Превключвайте между приложения и игри безпроблемно с помощта на мощния процесор Qualcomm Snapdragon 865 с водещ 5G чипсет от 2020 г. Силно подобрената производителност на CPU, GPU и AI осигурява бързо и вълнуващо 5G изживяване. Гледайте филми и играйте игри на 6,67-инчовия FHD + DotDisplay дисплей, предлагащ ярки и реални цветове.