CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Mi 10T Lite 5G

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 1
×
Цвят 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте калъфа на мечтите си за Xiaomi Mi 10T Lite 5G

За жалост Вие няма да бъдете единствените притежатели на този смартфон. Ще Ви бъде трудно да се откроите от всички останали без помощта на допълнителен аксесоар. Можете да си харесате от вече подбраните ни калъфи или пък да бъдете напълно оригинални и да проектирате свой собствен калъф. Можете да направите това като отворите нашата апликация, изберете модела на устройството и качите изображението, което искате да бъде щампирано. След това можете да добавите текст, който допълнително да украси дизайна Ви. Откроете се от тълпата и бъдете различни с помощта на etuo.bg.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Като създадете калъф, Вие не само ще ми имате аксесоар, с който да се различите, но и ще осигурите нужната защита на своя смартфон. Всеки калъф е чудесен подарък за смартфона, защото го защитава от най-различни механични наранявания и така оригиналната стойност на устройството ще бъде запазена. Като създадете свой собствен дизайн за калъфа, Вие най-накрая ще притежавате аксесоар, който перфектно пасва на стила Ви. Също така проектирането на калъф може да играе огромна роля в рекламирането на бизнес. Защо да не създадете дизайн с логото на Вашия бизнес, по този начин ще разпространите бизнеса си и хората ще Ви запомнят.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G – особености на модела

Xiaomi Mi 10T Lite 5G се предлага с Qualcomm Snapdragon 750G, който е водещият процесор на годината. Той има силно подобрена производителност на CPU, GPU и AI, в сравнение с предишното поколение. Насладете се на плавните и изискани изображения с изключително високата честота на опресняване от 120 Hz. Радвайте се на ясната гледка на голям екран с 6,67-инчов FHD + дисплей с изискани, богати и живи цветове и съотношение на страните 20: 9. Смартфонът предлага 4820mAh батерия и 33W бързо зареждане. Заснемете забавни неочаквани детайли отблизо и далеч с четворната камера: 64 MP основна камера, 8MP ултра широкоъгълна камера, 2MP макро камера и 2MP сензор за дълбочина.