CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Mi 11

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 105
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как сам да проектирам калъф за своя Xiaomi Mi 11?

Ние от etuo.bg се гордеем с разнообразието на кейсове, които предлагаме, но техните дизайни не винаги ще привлекат Вашето око. В случай, че не можете да откриете калъф, който пасва на стила и вкуса Ви, Ви предлагаме опцията да проектирате свой собствен калъф. Можете да създадете два вида калъфи-силиконов калъф или затварящ се тип книга. Процесът на създаване на кейс не е никак сложен и може да бъде изпълнен с три лесни стъпки. Стартирайте онлайн апликацията и изберете модела на устройството. Накрая започнете да добавяте различни елементи към своя дизайн. Тези елементи включват качване на снимка и добавяне на текст.

Нуждае ли се смартфона ми от персонализиран кейс?

Искате ли да бъдете различни и да се откроите от тълпата? Искате ли пълна свобода когато става въпрос за дизайна на кейса за телефона Ви? Ако отговорихте на тези въпроси с ‚да‘, нуждаете се от персонализиран калъф. Като проектирате свой собствен калъф, Вие ще притежавате уникален аксесоар, който ще изглежда точно както искате. Не е задължително да проектирате кейс за своя телефон. Можете да създадете калъф за Ваш близък по случай Коледа или рождения им ден. Проектиран от Вас кейс може да бъде чудесен подарък за всеки телефон.

Xiaomi Mi 11 – особености на модела

Xiaomi Mi 11 разполага с един от най-качествените дисплеи в индустрията с 6,81-инчов AMOLED четириъгълен DotDisplay панел и разделителна способност WQHD + 3200 × 1440. Дисплеят поддържа честота на опресняване от 120Hz и свръхвисока честота на дискретизация от 480Hz. Смартфонът идва с професионална 108-мегапикселова 8K основна камера, която позволява свръхчисто качество на изображението. Въпреки че е изключително тънък и лек, Xiaomi Mi 11 разполага с мощна 4600 mAh батерия, за да осигури целодневен живот на батерията. Смартфонът поддържа Mi TurboCharge 55W кабелно зареждане с флаш, което може напълно да зареди устройството само за 45 минути.