CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi 10X

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 105
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Xiaomi Redmi 10x – създайте своя мечтан калъф

Като изберете да проектирате калъф с помощта на нашия сайт, Вие ще имате възможността да бъдете 100% оригинални сред тълпата от хората, притежаващи същия смартфон и ще знаете ще притежавате уникален аксесоар, който никой друг няма. Нашия интуитивен съветник ще Ви помогне стъпка по стъпка в процеса на проектирането и ние ще направим всичко възможно калъфът да бъде проектиран точно като си го представяте като обърнем внимание на най-заплетените детайли. Привлечете вниманието на всички Ваши близки, откроете се от тълпата и създадете своя уникален калъф днес!

Защо да проектирате уникален калъф?

Xiaomi Redmi 10x е предлаган само в три цвята – небесно циньо, зелено и бяло. Ще Ви бъде трудно да различите смарфона си от всички останали и със сигурност да се юувствате като че ли притежавате нещо специално и уникално. Затова etuo.bg се е заел със задачата да Ви предостави опцията сами да проектирате калъф, коюто ясно ще Ви открои от тълпата. Също така ние добре разбираме, че някои от клиентите няма да одобрят нашите вече подбрани дизайни и затова подкрепяме Вашата креативност, така че да създадете калъф, който перфектно ще пасне на вкуса и индивидуалния Ви стил. Освен това 100% оригинален е перфектният подарък за Вашия любим човек с принтирана снимка, която доказва колко са важни за Вас. Много от бизнесите могат да се възползват от нашия семпъл съветник и да създадат калъф с логото на бизнеса с цел промотиране.

Xiaomi Redmi 10x – особености на модела

Смартфонът Xiaomi Redmi 10x е едно от новите допълнения на компанията и беше обявен на пазара през май 2020г. Спрямо екстериора си смартфона е с размери 162 х 77 х 9 мм и тежи 208гр. Неговият дисплей е 6.57-инчов с резолюция от 2340 х 1080 пиксела и оборудван с защитата на Corning Gorilla Glass 5. Други атрактивни особености на модела включват: два слота за SIM карта, окта-ядрен процесор, четворна 48-мегаписелова задна камера, 13-мегапикселова селфи камера и 5020 mAh несменяема батерия.