CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi 9

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте мечтания си калъф за своя Xiaomi Redmi 9

Ако сте в търсене на аксесоар, който ще Ви помогне да се откроите тълпата с хора, притежаващи същия модел смартфон, попаднахте на правилното място. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и сме подготвили съветник, който ще Ви помогне да създадете уникален калъф за Вашия Xiaomi Redmi 9. От Вас единствено се изисква да качите изображението и да го позиционирате върху виртуалния калъф. За всичко останало съветникът и нашият екип ще се погрижим, така че да притежавате мечтания си калъф. Нашият екип ще се погрижи да бъде точно както си го представяте и ще обърнем нужното внимание на детайлите.

Защо да създадете калъф по вкуса Ви?

Ние разбираме, че вече подготвените калъфни дизайни няма да задоволят някои от взискателните ни клиенти и затова сме се погрижили да предоставим тази услуга, за да имате възможността да създадете калъф, който идеално ще пасне на индивидуалния Ви стил и вкус. Като проектирате уникален калъф за смартфона си, не само че ще се откроите от всички потребители на Huawei P Smart, но и ще осигурите неговата защита. Освен това сътворяването на уникален калъф може да бъде атрактивен подарък за любим човек. В допълнение малките бизнеси могат да използват нашата услуга да създадат калъф с логото си за допълнителна реклама.

Xiaomi Redmi 9 – особености на модела

Xiaomi пусна през 2020г. новото си атрактивно попълнение Redmi 9 и то обещава да задоволи и най-взискателните потребители. Оборудван е с най-новите технологически особености като заснемане на селфи с таймер от далече само с помахване на ръката. Други впечатляващи спецификации включват неговият дизайн, който се отличава с текстуриран дизайн, който предотвратява пръстовите отпечатъци и поддържа устройството да изглежда чисто ново. А пък дисплеят е с пълна HD+ резолюция от 2340 х 1080, която осигурява впечатляващо визуално изживяване и дава ясен поглед върху света около нас. Неговата батерия е с размер на мощност от 5020mAh и 18W технология за бързо зареждане, независимо дали прекарвате времето си в гледане на филми, играене на игри или телефонни разговори, това ще осигури нужната Ви енергия.