CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi 9A

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Xiaomi Redmi 9A – създайте калъфа на мечтите си

Откроете се от тълпата като проектирате калъф, който никой няма да има. С помощта на нашия сайт само няколко стъпки Ви делят от новият Ви калъф за Xiaomi Redmi 9A. Ние Ви предлагаме семпъл съветник, който успешно ще проектира мечтания Ви калъф и ние ще направим всичко възможно да хванем всеки детайл. Със създаването на калъф за Вашия Xiaomi Redmi 9A не само ще се отличите от всички останали притежатели на същия модел, но и ще осигурите неговата ефективна защита. Бъдете различни и в същото време запазете стойността на смартфона си с помощта на нашия онлайн магазин.

Предимствата от проектирането на калъф

Най-основното предимство на калъфа е, че той е изключително ефективен в защитата на смартфона от механични наранявания, така че като проектирате калъф, Вие не само че ще се откроите, но и ще осигурите неговата защита. В допълнение проектиран от Вас калъф може не само да бъде перфектен подарък за устройството Ви, но и може да бъде такъв за Ваш любим човек, най-вече ако качите Ваша любима снимка с тях. Не само това, но и освен че можете да създадете оригинален калъф с Ваша любима снимка, имате възможността да сътворите уникален калъф с логото на Вашата компания.

Xiaomi Redmi 9A – особености на модела

Процесорът MediaTek Helio G25 на Xiaomi Redmi 9A осигурява надеждна производителност и изживяв ане без забавяне. А пък с 34 дни в режим на готовност на батерията, батерията от 5000 mAH осигурява мощност, която трае. Хванете любимите си моменти с 13MP AI камера, заснемайки ги в жив цвят. Вземете групови селфита лесно с помощта на Palm Shutter. Просто покажете дланта си на камерата, за да стартирате таймера за селфи.Големият 6,53 – инчов HD + дисплей на Xiaomi Redmi 9A Ви позволява напълно да се потопите във виртуалния свят. Със сертификация за защита от синя светлина очите Ви няма да се изморят, дори след като прекарате дълги часове на телефона си.