CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi 9T

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 105
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирай кейс със собствена снимка

Сред толкова много калъфи за Xiaomi Note 9T може да Ви бъде трудно да изберете един, който ще пасне идеално на телефона и на стила Ви. Ние от etuo.bg искаме да имате пълна свобода когато става въпрос за дизайна на кейса за телефона Ви, затова предлагаме опцията Вие самите да проектирате свой собствен калъф. Създаването на уникален калъф е супер лесно и само трябва да стартирате онлайн апликацията и да изберете модела на Вашето устройство. Всички останали стъпки от процеса на създаване на кейс зависят от това как искате дизайнът Ви да изглежда. Можете да добавите текст, Ваша снимка или графика. Защо не създадете кейс със снимка на Ваша любима дестинация и мотивиращ цитат?

Нуждае ли се телефонът ми от калъф?

Всеки притежател на смартфон иска да запази оригиналния му вид за възможно най-дълго време. Можете да улесните този процес като го оборудвате с кейс, който ефективно ще предпази устройството от механични наранявания и драскотини. Създайте персонализиран калъф и това ще бъде перфектният подарък за Вашето устройство. С помощта на кейса, Вие обещавате много по-дълъг живот на устройството и то няма да бъде похабено с ежедневната му употреба. Като се възползвате от създаването на персонализиран калъф по поръчка, Вие ще се откроите с уникален аксесоар и имате възможността да изразите креативността си в дизайна на калъфа.

Xiaomi Redmi 9T – особености на модела

Xiaomi Redmi 9T идва с 6.53 "FHD + Dot Drop дисплей, с който можете да гледате видеоклипове, да четете новини и да сърфирате в социалните медии с лекота. Високата разделителна способност прави изображението по-остро, осигурявайки комфортно изживяване за очите Ви. Настройката на 48-мегапикселова AI четворна камера може да Ви помогне да направите различни вълнуващи снимки, независимо къде се намирате. Уловете великолепни пейзажи, забележителни близки планове и художествени портрети. С масивната батерия от 6000 mAh няма да се притеснявате, че ще останете без заряд. Оборудван с Snapdragon 662 осемядрен процесор, Xiaomi Redmi 9T осигурява висока производителност, предпазва Вашето устройство от прегряване и осигурява ниска консумация на енергия.