CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi K30S

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Проектирайте напълно оригинален калъф за Xiaomi Redmi K30S

Искате ли да бъдете различни с напълно оригинален калъф? Но така и не можете да намерите вече подготвен калъф, който да Ви пасне на стила. Ние от etuo.bg подкрепяме креативното мислене на клиентите си и затова предлагаме Вие да станете своя дизайнер на калъфи. Можете да започнете процеса като стартирате апликацията на уебсайта ни и след което да изберете модела на Вашето устройство. Оттук нататък излейте въображението си като качите изображение и добавите допълнителни елементи като стикери и надписи. Проектиран от Вас калъф ще бъде перфектният подарък за Вашия смартфон, защото ще изглежда различен и ще бъде ефективно защитен.

Защо да създам калъф за смартфона си?

Ние силно препоръчваме да оборудвате смартфона си с какъвто и да е калъф, защото без него, смартфонът е практически гол и е изключително уязвим на наранявания. Калъфът ще предпази устройството ефективно и Вие ще се радвате на вида за много по-дълго време. А пък като създадете калъф, Вие ще можете да се откроите от всички останали и най-накрая да притежавате аксесоар, който да Ви подхожда на стила. Можете и даже да проектирате калъф за нечий друг смартфон, защото това би било идеален подарък. Например, за Ваш близък можете да добавите Ваша любима снимка заедно или пък да сложите графика с тяхното любимо животно. Накрая можете и да добавите сантиментален текст, който ще направи подаръка още по-специален.

Xiaomi Redmi K30S – особености на модела

Смартфонът Xiaomi Redmi K30S се предлага с 6,67 инчов сензорен дисплей, който ще има резолюция 1080x2400 пиксела и съотношение на страните 20: 9. Също така дисплеят ще има защита от Corning Gorilla Glass 5. Redmi K30S на Xiaomi е оборудван с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 865, който осигурява непрекъсната и без забавяне производителност при достъп до множество приложения и интензивни графични игри. Освен това смартфонът се предлага с 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет, така че да можете да съхранявате множество файлове. Redmi K30S има 64 MP основна камера, 13 MP камера и 5 MP камера. Отпред телефонът се предлага с 20 MP камера, перфектна за видео чатове и селфита.