CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Персонализирани кейсове Xiaomi Redmi Note 10

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 109
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да проектирам свой собствен кейс?

Създаването на кейс по Ваш собствен дизайн е изключително лесен процес и дори и да не можете да се справите, нашият екип от професионалисти винаги е подготвен да отговори на Вашите въпроси. Първата стъпка е стартирането на онлайн апликацията, след което ще трябва да изберете модела на мобилното Ви устройство. Оттук нататък започва процесът на проектиране. Разкрийте въображението си и създайте напълно оригинален дизайн. Той може да съдържа Ваша любима снимка или изображение. Можете и да добавите някакъв вид текст, например сантиментален цитат или пък инициалите Ви. Откроете се от тълпата със специално създаден кейс по поръчка с помощта на etuo.bg.

Моят Xiaomi Redmi Note 10 нуждае ли се от калъф?

Вашият смартфон се нуждае от кейс поради две основни причини и те са – калъфът ще предостави ефективна защита срещу всякакъв вид механични наранявания и той същевременно ще помогне да запазите оригиналната стойност на устройството. Като проектирате кейс за своя телефон Вие ще направите този чудесен подарък и плюс това ще притежавате уникален аксесоар, който идеално пасва не само на телефона, но и на Вашия индивидуален стил. Защо пък и да не направите този специален подарък за устройството на някой близък. Можете да създадете калъф по случай техния рожден ден или годишнина. Представете си колко биха били поласкани и ако добавите персонализирано съобщение.

Xiaomi Redmi Note 10 – особености на модела

Xiaomi Redmi Mi Note 10 разполага с 108MP камера, с единична разделителна способност до 12032 x 9024, 12 пъти по-висока от 4K резолюция! Със супер голям сензор за изображения с размер 1 / 1,33 ", камерата в Mi Note 10 превъзхожда повечето цифрови фотоапарати. Чрез улавяне на повече светлина и детайли тя възпроизвежда великолепието на пейзажа. Mi Note 10 използва изцяло нови, ултра -плоска технология за отключване на екрана и допълнително оптимизира изживяването при отключване при ярка светлина, със сухи пръсти и при ниски температури. Той се предлага и с 30W бързо зареждане, което може да презареди батерията до 100% само за 65 минути.